Neliku võiduaeg 1.31,96 märgib uut Eesti rekordit. Varasem tippmark 1.33,63 kuulus Kalevi Ujumiskoolile (Daniil Haustov, Ken Tomson, Roman Krõlov, Miko Mälberg) aastast 2005 ning oli kuni tänaseni Eesti vanim meeste ujumisrekord pikas basseinis.

"Väga vinge võistlus oli," sõnas Martti Aljand Ujumisliidu Facebooki vahendusel. "Teadsime, et oleme Eesti rekordiks võimelised ja tegimegi selle ära."

Aljandi sõnul aitas rekordile kaasa ka hea konkurents. "Garant oli tagant tulemas ja see innustas veel rohkem pingutama. Kokkuvõttes saime igati positiivse laengu järgmisteks startideks."

Teatevõistluses sai teise koha Spordiklubi Garant (Vladislav Pasurin, Nikita Tsernõsev, Karl Johann Luht, Daniel Zaitsev), ka nemad läbisid distantsi varasemast rekordist kiiremini - 1.32,52. Kolmas oli 1.36,72-ga Tartu Ujumisklubi (Robert Roose, Rudolf Roose, Kevin Anders Siim ja Marko Tiidla).

Ujumisklubi TOP naiskond koosseisus Kätlin Sepp, Margaret Markvardt, Katriin Kersa ja Karleen Kersa ujus samuti 4x50 meetri vabaujumises Eesti rekordi. Naiskond läbis distantsi ajaga 1.47,63. Ka varasem rekord kuulus Ujumisklubile TOP (1.48,73).