"Kandideerin tõsimeeli, aga annan ka selgelt aru, millised on mu väljavaated ja hoiakud minu suhtes," ütles eelkõige telenäo ja naljamehena tuntust kogunud Võrno.

Ta tutvustas visiooni, mis põhineb spordi lähenemisel šõubisnesi maailmale ja sellega kaasnevale suhtumisele, et "toetajatele tuleb nende panuse eest vastu anda, mitte seda loomulikuks pidada." Seejuures tõi ta vigursuusataja Kelly Sildaru näite.

Muuhulgas teatas Võrno: "Kui osutun valituks, loobun presidendi palgast nagu Neinar Seli. Olgu see kõigile varakult teada. Kavatsen seejuures töötada hinnaalanduseta esmaspäevast pühapäevani. Kust saan leiva lauale, on juba minu enda mure."

Kümneminutilise esitluse lõpetuseks soovis Võrno pöörduda kõigi temaga sama laua taga istunud meeste poole.

"Erki Nool on olümpiavõitja ja riigikogu kahe koosseisu liige. Ja nüüd tuled ütled sa, et spordi rahastamise süsteemi on vaja põhjalikult muuta. Mees, mis sa kaheksa aastat seal riigikogus tegid?

Tõnu Tõniste häda seisneb selles, et ta pole kümme aastat midagi öelnud. On vaikselt äri ajanud ja tagaplaanil tegutsenud. Tal võivad olla kapis luukered, millest tuleks kõva häälega rääkida.

Jüri Ratas on mõjuvõimult neljas-viies mees Eesti riigis, aga pole julgenud kõva häälega öelda, et kandideerib EOK presideniks. Ka pole ta julgenud öelda kriminaaljoobes erakonnakaaslasele, et tõmba siit minema. Jüri, aja selg sirgu!

Märt Sults on harjunud tagatubade kokkulepetega. Usun, et ta poleks selleta ka siia kandideerima tulnud. Ma ei pane talle seda pahaks, sest nii on tema erakonnas kombeks. Aga ma ei imesta, kui ta ka nüüd ise ühel hetkel taandub ja asub kellegi teise - kelleks on Jüri Ratas - selja taha."

Etteheidetest pääses vaid Urmas Sõõrumaa, kes kõnealusel üritusel ainsa kandidaadina ei viibinud.