Sepa sõnavõtust ei selgu, kumb teda rohkem ärritas - kas trall EOK presidendi Neinar Seli või katuserahade jagamise ümber. Kuid kõva koosa saab terve organisatsioon.

"Kindlalt kõige gerontiseerunum või stagneerunud oragisatsioon EV-s on Eesti Olümpiakomitee Täitevkomitee. Tegu on sellise organiga, kes kannab jõuliselt ja vähimagi häbitundeta nõukogude käigistavat hingust. Poliitbüroo kogu oma groteskis. Silmakirjalik, omamehelik, ebaeetilne. Sport, ahh see kah veel, on lihtsalt dekoratsioon, millest on parem lasta end mitte segada," alustab ta postitust.

"Võimetus kõnetada ühiskonda, olla eeskujuks, rääkida väärtustest, neid ise järgida ja edendada, no tõesti. Nii kaugel ei ole spordi juhtimine spordist ammu juba olnud kui viimased 4 aastat. Samm sammu haaval on end sulgetud, mängitud end nurka või millekski iseenesest. Ma ei tea, kuidas seda kokkuvõtvalt öelda EOK omanikele - vot see on koht, kus tuleb end kehtestada ja anda sport sportlastele tagasi. Ei ole nii, et vaja on parteilast, et vaja on potentsiaalset korruptanti, või omakasuga kauplejat et alaliidul hästi läheks. Läbipaistvust ning õiglasi ja ausaid põhimõtteid on vaja. Väärtusi seega."

"Tänase jätkumine on täpselt nii lühinägelik ja viljatu tee kui kogu Seli selitamissaaga on tõestanud. See on täiesti tüüpiline olukord ja kui panna torusse sisse taas ikka samad vorsti kompoenendid nagu seda mõni aasta tagasi tehti, tuleb teisest otsast välja täpselt sama vorst. Võid kindel olla! Ka EOK presidendivalimiste toomine aprilliks oli täiesti tarbetu poliititehnoloogilne samm. Muud ma ei oska selle taga küll näha kui katset see koht taas mõnele kindlalt kontrollitud toiduahela "omamehele" mängida. Aga eks aeg näitab."