Mida suudab paadiklassi vahetanud Endrekson, seda enam, et isklik võistluspaat tuli ülipikka transpordiperioodi arvestades kodumaale jätta?

Sportlase enda hinnangul peaks vorm võrreldes poolteist kuud tagasi toimunud Euroopa meistrivõistlustega, mis tõid tasuks viienda koha, olema parem. „Enesetunde ning Horvaatias treeningutel kogetu põhjal usun, et olen paremaks läinud. Jõudsime kenasti võistluspaika ning tundub, et ka kohalike poolt laenatud paat peaks mulle sobima", vahendas Endrekson telefoniusutluses mõned päevad tagasi, vahendab soudeliit.ee.

Leedulane Mindaugas Griskonis, austraallane Duncan Free, sakslane Karl Schulze, sloveen Luka Spik, rootslane Lassi Karonen - need on nimed, keda tasub lisaks varem esile toodud ässadele alati silmas pidada. Igatahes Endreksoni finaalipääs oleks meeldivaks üllatuseks.

Väärib märkimist, et Drysdale püüab oma viiendat MM-tiitlit ning et alates 2005. aastast tiitlivõistlustel alati medalivõitjate sekka mahtunud ja tänavusel maailmakarikasarja üldvõitjal Synekil puudub siiani säravaim medal. Teada-tuntud on Ateena ja Pekingi olümpiavõitja Tufte tulemuskõver, mille kohaselt läbi aegade üks edukamaid ühepaadisõudjaid tõuseb parimasse vormi ikka hooaja lõpus.