Sõidu võitis ajaga 5.50,990 Suurbritannia esindus Sam Townsend, Charles Cousins, Graeme Thomas ja Peter Lambert. Eestlased jõudsid finišisse 5.52,370-ga. Kolmas oli USA (5.54,730), neljas Uus-Meremaa (5.54,730), viies Poola (5.55,320) ja kuues Saksamaa (5.57,730).

250 meetri peal olid eestlased veel neljandal kohal, 500 meetri peal tõusti Saksamaa ja Poola järel teiseks, 1200 meetri peal võeti korraks sisse isegi liidrikoht. Ülitugeva lõpu tegi aga Suurbritannia esindus, kes möödus Eestist umbes 1600 meetri juures ning edestas meie paatkonda finišis 1,380 sekundiga.

"See oli üks nendest sõitudest, kus ma ei teadnud, kuidas meil läheb, keskendusin ainult tõmmetele. Finišis olime üllatunud, et tulime teiseks. See oli väga hea meeskonnatöö. Tegime tõmmete osas häid otsuseid. Oleme tänase esitusega kõik väga rahul," rääkis Raja worldrowing.com-ile.

Raja kommentaar neljapaadi pressiteenistusele. "Oleme terve MK vältel maksimaalselt sõitnud ja kogu meeskond tegi head tööd. Paatkonna vana järjestus õigustas end ning meie suure kogemustepagasiga eessõudja oskab väga hästi tunnetada ja reageerida, kui sõit hakkab ära lagunema. Kaur ja Sten tegid väga kõva sõitu. Sõidu jooksul tekkis võidujanu."

Sõitu kirjeldas Raja järgmiselt: "Kõik päevad on olnud rasked sõidud, kuid võib öelda, et tänane oli kõige mõnusam. Eelsõidu ja poolfinaali võit olid magusad, aga minule väga rasked. Mul on hea meel, et keha oli väga hästi taastunud ja kergelt keerulistes oludes ning vastutuules sõitsime välja kõrge teise koha. Meeskond tegi tõesti väga head tööd."

Eesti paarisaerulise neljapaadi järgmine ja hooaja viimane suurvõistlus – sõudmise MM toimub 24.-31. augustini Amsterdamis.