Neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Geir Suursild, Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap piirdusid Tšehhis Racices oma eelsõidus viienda ehk eelviimase kohaga ning peavad poolfinaali pääset jahtima vahesõidus. Eesti selja taha jäi vaid koduvetel võistlev Tšehhi kvartett.

Killing sõnas Eesti Sõudeliidu kodulehele: "Kas oleme meie tšehhidel eest läinud ja arenenud või on nemad nõrgemaks jäänud, seda ei oska öelda. Tehniline pool jätab soovida. Vahesõidus tuleb minna täispangale ning kui meestel on mõtteid hooaega ühiselt jätkata, peavad nad end nüüd tõestama."

Vahesõidud on kavas laupäeval algusega kell 13.38 ja 13.44. Eesti stardib teises vahesõidus 5. rajalt, vastasteks Tsehhi, Ukraina, Suurbritannia ja Itaalia.

Eesti kahepaat Allar Raja - Tõnu Endrekson pääsesid eelsõidust viimastena otse poolfinaali ehk said oma sõidus kolmanda koha. "Esimene pool möödus ootuspäraselt, ent seejärel pidime tempot alla laskma. Tõnul tekkisid väikesed hingamisprobleemid, sest äsja põetud külmetushaigus on oma jälje jätnud. Seetõttu meeste võimust siin täit pilti ei saanud," kommenteeris sõidu kulgu Killing.