Esimene ja teine koht kuulusid täna taas Horvaatiale ja Saksamaale, täpselt nagu eelmisel MK-etapil Suurbritannias Etonis. "Olime tänagi Saksamaale distantsi keskel päris lähedal. Küll me nad ükskord ära sööme," ütles Taimsoo. Aga horvaadid? "Horvaadid tulevad ise tee peal vastu."

Tänast sõitu ei olnud Zürichis lendu ootav Taimsoo veel valmis analüüsima, kuid poetas siiski: "Sõit oli päris huvitav. Oli väga palju toimetamist. Raske on tegelikult veel kokkuvõttieid teha, pole mõttes tervet sõitu läbi analüüsinud. Aga võitlesime väga visalt ja pigistasime praktiliselt kõik jõuvarud välja."

Luzernis sõideti vana paadiga, sest põhisõiduvahend on juba teel Lõuna-Koreasse. "Päris head tunnet me sellega üles ei leidnud, vahepeal kõikus natuke palju ning seetõttu jäi ka tempot natuke vajaka. Aga vorm on hea," lisas Taimsoo.

Väikse skandaaliga koostatud uus neljapaat - Taimsoo, Allar Raja, Kaur Kuslap ja Sten-Erik Andrerson - on Taimsoo sõnul juba ületanud meeste enda ning ka sõudeliidu ootusi: "Meil on olnud fantastiline algus. Raske oleks rohkemat tahta. Medalid on toredad ning hea märk on see, et me ei ole esimestest kuue või kaheksa sekundi kaugusel, vaid oluliselt lähemal."

Medalilootused on mehed endale kahe hea sõiduga igatahes peale pannud, poolehoidjatel oleks nüüd juba raske pelgalt pronksigagi leppida. "Pole mõtet pingeid üles kruvida, võtame asja rahulikult. Oleme täitnud meile seatud ootused ja kõik, mis lisaks tuleb, on veel vägevam. MM-i ootan juba huviga. Seal võib absoluutselt kõike juhtuda. Mängus on palju tegureid: pikk reis, oludega kohanemine ja nii edasi..."

Juuli lõpus sõidavad sõudjad Viljandisse laagrisse. MM toimub 25. augustist 1. septembrini Chungjus.