Neljapaadi liikmete võistlus toimus paarisaerulistel kahepaatidel, kus vastamisi sõudsid Taimsoo-Raja, Anderson-Kuslap ja Laos-Suursild.

Esikohale tulid ajaga 6:34,7 Taimsoo-Raja, kohe nende kannul Anderson-Kuslap ajaga 6:37,1, paatkond Laos-Suursild sõitsid ajaga 6:57,8 välja kolmanda koha.

Kaur Kuslap kirjeldab võistluste käiku: „Kuna teadsime, et Allar ja Kaspar teevad kindlasti tugeva stardi, siis tahtsime Steniga neile tugevat konkurentsi pakkuda ning alustasime sõitu innukalt ning esimesed 1500 meetrit juhtisimegi sõitu. 500 m enne lõppu ärkasid aga Kaspar ja Allar ellu, meil polnud millegagi vastata ning jäime napilt nende järel teiseks.“ Kuslapi sõnul on Raja-Taimsoo paatkonna vastu alati põnev sõita ja ükskord tahetakse ka kahepaatidel meeskonnaliikmete ees finišisse jõuda.

Meeskonnasisese konkurentsi kohta sõnas Kuslap järgmist: „Kuigi kahepaatidel võistleme Allari ja Kaspari vastu, siis meeskonnasiseselt me konkurentsi ei tunneta ning neljapaadis oleme ikka kõik ühe eesmärgi eest väljas. Järgmine eesmärk ongi tuua vähem kui kuu aja pärast toimuvatelt Euroopa Meistrivõistlustelt kuldmedal. Praeguse füüsilise vormi kohta saab öelda, et see on tugev. Meil Steniga oli sõidu ajal enesetunne oluliselt parem kui Horvaatia lahtistel meistrivõistlustel, mis näitab, et oleme ettevalmistuses liikunud jälle sammu edasi.“

Pärnus valitsenud terav ja lõikav tuul muutsid sõidu keeruliseks, Kuslapi sõnul olid sõidu lõpuks käed nii külmad, et muutusid lausa tuimaks. Just heitlike ilmaolude tõttu läheb meeskond enne EM-i tagasi Horvaatiasse, et vormile veel veetreeningutel viimane lihv anda.

Euroopa meistrivõistlused sõudmised toimuvad 29.05-1.06 Belgradis.