Puhtus-kiirus parkuur kõrgusele 130 cm osutus võistlejatele parajaks katsumuseks. Kolmekümne neljast vaid neli võistluspaari suutsid raja läbida puhtalt. Nendest kiirema ajaga lõpetasid Tiit Kivisild (RK Ruila Tall) ja Corsica, kes olid lausa 9 sekundit kiiremaid kui Rein Pill (RK Ruila Tall) ja A Brok. Nende järel kolmandale kohale platseerus Krista Kliesmete Lätist hobusel Fortuna. Neljas, kes ka raja vigadeta läbis, oli Kivisild oma teise hobusega Donna Paula. Urmas Raagil (Tartumaa RSK) tuli Ibelle Van De Grote Haart’iga maha üks takistus ja see jättis nad viiendale kohale. Võistluse üks favoriitidest Kristaps Neretnieks hobusel Romanee CeCe oli nelja karistuspunktiga kuues.

120 cm kiirus-puhtus parkuuri võit läks lätlasele Dainis Ozolsile, kes oma temperamentse ratsuga Alibi sai lõpptulemuseks ülikiire aja. Meie parimana saavutas teise koha Johann Zeiger (Tondi RSK) hobusel April. Kolmas koht läks samuti Lätti Terēze Zalte’le (LAT) ja Eastwood’ile.

110 cm kahefaasiline avatud klassi parkuur möödus pea täielikult külmas vihmas. Siin suutsid parima soorituse ja väga hea aja teha Egle Palm (Tondi RSK) ja Vedette B. Nende järel platseerus teiseks Camille Mahoni (SA Tallinna RK) hobusel Orlymeja. Kolmas oli Gelinta Apse lätist hobusel Leksija Lilu.

Juunioridele ja noortele oli rajameister ette valmistanud 110/120 cm kõrguse handicapiga kahefaasilise raja. Esikoha pärast läks kõvaks rabelemiseks, milles jäi peale Helene Marie Rägo (Liivimaa RK) hobusel Verso De Lee. Napilt teiseks tuli Rain Koch (Jakoch RSK) hobusel Uppercut. Kolmanda koha saavutasid Catlyn Resto (Tartumaa RSK) ja London.

4- ja 5-aastased hobused võistlesid kõrgusel 90/100 cm, mis oli samuti handicapiga kahefaasiline parkuur. Siin tegid tugeva soorituse Mariann-Krõõt Mätas (Vändra RSK) ja Kent Lakes. Teise koha saavutas Älis-Sille Voolma (Tondi RSK) hobusel Sinderella. Kolmas selles sõidus oli Merilin Palts (RSK Ruttar) hobusel Louiziana.

Hommikul esimesena olid rajal lapsed ja poniratsanikud, võisteldes handicapiga kahefaasilises parkuuris kõrgusel 85/95 cm. Kiire sõiduga tulid siin esimeseks Berit Lehtsaar (Viljandimaa RSK) ja Lasca 14, kes olid napilt kiiremad Margareth Eiknerist (SA Tallinna RK) ja Claudia-Cardinale’st. Kolmanda tubli soorituse tegi Taisi Viire(Vändra RSK) ponil Hidalgo.

Võistlus jätkub homme ja sellest saab otseülekannet vaadata alates 10st ka Hobumaailma kodulehelt.