Bitsa GP kõrguseks oli 160 sentimeetrit ning lisaks Longines Ranking punktidele oli seal võimalik täita kvalifikatsioon augustikusteks Euroopa meistrivõistlusteks. Kivisild alustas võistlejate stardijärjekorra keskel ning enne teda oli parkuuri vigadeta suutnud läbida vaid Natalia Simonia Kilaril. Kivisildki ei teinud Cinnamoniga takistustel ühtegi viga, kuid ületas pisut üle sekundi normiaega, mis andis tulemuseks ühe karistuspunkti. Sama tulemuse sõitsid välja ka Londoni olümpiamängudel osalenud Venemaa paar Vladimir Tuganov ja Amarok, ületades normiaega veidi vähem ning saades sellega lõpp-protokollis koheselt Kivisildist parema koha. Peale Kivisilla sooritust tegid siiski puhtaid tulemusi veel Vladimir Beletsky ja Mats`up du Plessis, Kir Major ja Unique ning lätlane Kristaps Neretnieks hobusel Conte Bellini.

Enne ümberhüppeid oli Kivisild kindlustanud omale kuuenda koha. Esimesena asus ümber hüppama Simonia Kilaril. Võistluspaar võttis maha kaks takistust. Järgmisena startis Beletsky, kes alustas tempokalt, jätkates nii lõpuni. Aeg oli puhta soorituse juures Simoniast paar sekundit kiirem. Major ja Unique suutsid sajandiku täpsusega korrata Simonia aega, kuid maha aetud kolm takistust jätsid nad ümberhüpete viimaseks. Kõik jäi Neretnieksi otsustada, kes Conte Belliniga eksis ühel takistusel ja leppis seekord teise kohaga. Võit Beletskyle, kolmas Simonia, neljas Major, viies Tuganov, kuues Kivisild. Klettenberg ja L.B. Carnaval La Silla lõpetasid viie karistuspunkti ja 14. kohaga.

Enne grand prix sõitu oli Bitsas kavas keskmise ringi finaal, kus jagati samuti Longines reitingupunkte. Parkuuris, mis peeti kõrgusel kuni 145 sentimeetrit, saavutas Kivisild Torreroga 11., Rein Pill Virgin Expressiga 12. ning Konstantinos KS-ga 14. koha. Kõik eelpool nimetatud tulemused olid auhinnalised ning mõlemad sportlased suurendasid oma reitingupunktide saldot.