Häid kohti jagus eestlastele igasse võistluspäeva. Pühapäeval MK-etapil lõpetas parima eestlasena Oliver Karma hobusel Vanco Z 24 osaleja seas kaheksandal kohal, kus nende tulemuseks jäi 9 karistuspunkti. Värsked Eesti meistrid Raag ja Carlos olid 13 karistuspunktiga kümnendad. MK-etapi võitis Andis Varna hobusel Coradina, kes olid Aleksandr Belehoviga (hobusel Vivaldi) ümberhüpetel kahekesi ainsad vigadeta sõitjad.

Sama päeva keskmise ringi sõidus kõrgusel 145 cm tegi puhta töö Tiit Kivisild Corsical, kes võitis 50 osalejaga peetud puhtus-kiirus parkuuri. See on Kivisildil ka selle hooaja üks parimaid tulemusi. 6-7a. hobuste sõidus startinud Gunnar Klettenberg ja Darco olid pühapäeval viiendal auhinnalisel kohal.

Laupäeval jäi meile kindlasti parimaks saavutuseks Urmas Raagi ja Piccolina võit tõusva raskuse ja jokkeriga parkuuris kõrgusel 135 cm, kus tehti maksimaalse punktisumma juures 49 võistluspaari seas kiireim sõit. Ligi 4 sekundit aeglasemalt sõitnud Tiit Kivisild ja Corsica pälvisid samas neljanda koha. Päeva põhisõidus kõrgusel 150 cm olid Klettenberg ja Bettebalia 4 karistuspunktiga 13ndad, Kivisild ja Sullivan lõpetasid 5 karistuspunktiga.

Reedel päeva põhisõidus kõrgusel 145 cm tuli Klettenberg Bettebaliaga 4 karistuspunktiga üheksandale auhinnalisele kohale, sõidu võitis Kristaps Neretnieks Zukoga. Raag ja Carlos ning Karma ja Vanco Z teenisid 4 karistuspunkti, kuid kehvemad ajad andsid vastavalt 15. ja 17. koha.
Urmas Raag ja Piccolina seevastu olid 130 cm kõrgusel 54 osaleja seas puhta sõiduga neljandal kohal. Noorhobuste sõidus kõrgusel 120-125 cm tulid Klettenberg ja Darco puhta sõiduga kuuendaks.

Võistluse tulemused leiate: http://www.equestrian.ru/events/10768