Leedu võistluse tasemeks oli CAI1* ning võistlus koosnes kooli- ning täpsussõidust. Osalemas olid ponid ja hobused üherakenditel, samuti ponide ja hobuste paarisrakendid Eestist, Lätist, Leedust ja Venemaalt. Pühapäeval, mil peetakse tsükli teine võistlus, liitub selskonnaga Soome ekipaaž.

Parima tulemuse tegi Rõa hobusega Lakershill Spartacus, kellega ainsana ponidest läbiti koonussõit "nulliga". Koondtulemus Spartacusega oli 51.87, poniga Grelli 69.90. Viimasega tuli maha kaks koonust ning ületati normiaega, pärast koolisõitu oli tulemuseks 52.4. Kolmanda koha saavutanud leeduka Audrius Stanillinise tulemuseks oli 105.03.

Riina Rõa osales Leedu võistlusel eesmärgiga testida ponide võimekust koolisõidus ja sooviga lasta hinnata oma sooritusi peakohtunikuks olnud pikaajalise rahvusvahelise kogemusega Level 3 kohtunikul Witold Bogacz’il Poolast. Rõa oli ponide sooritusega väga rahul, mida tõestas eredalt saavutatud tulemuski. Koolisõidu järgselt ületas Rõa mõlema poniga konkurente keskmiselt 17 karistuspunktiga ning hinnetelehed sisaldasid arvukalt seitsmeid. Peakohtunik Bogacz avaldas portaalile Hobumaailm.ee oma veendumust, et mõlemad osalenud ponid on 2* taseme võistlusteks valmis.

Analoogiline võistlus toimub Leedus pühapäeval.