Kolmepäevase võistluse põhisõidust, 140-160 cm kõrguste takistustega MK-etapist, võttis osa 28 võistluspaari, kellest vaid neli läbisid põhiparkuuri vigadeta ja pääsesid ümberhüpetele. Kolme leedulase vastu asus ümberhüpetel esikoha eest võitlusse Rein Pill A Brokil, kuid kahjuks tuli sisse kaks viga, mis andis lõpptulemuseks neljanda koha, kuigi nende aeg oli ümberhüppajatest kõige kiirem. Üks latt tuli alla Monika Valuntaitel ja Celicul, kes jäid kolmandaks. Danielius Gutkauskas hobusel Tom Riddle S pidi lõpuks kiiruses alla vanduma Šarkale ja Asterile, kuigi mõlemad suutsid raja läbida puhtalt.

Auhinnalisele kohale jõudis veel ka Urmas Raag, saades vastavalt hobustega Carlos ja Ibelle Van De Grote Haart kuuenda ja seitsmenda koha. Ibellega oli Raag laupäeval 140 cm parkuuris teine, kus Gunnar Klettenberg ja Quote lõpetasid 7. ning Pill ja A Brok 9. kohal.

Carlosega võttis Raag võistluse avapäeval 140 cm parkuuri võidu, kus eestlasest jõudsid auhinnalistele kohtadele veel Klettenberg Trafficuga (4.koht) ja Tarmo Kutsar Little John N-ga (10. koht).

Pühapäevases 135 cm sõidus pääsesid ümberhüpetele ja auhinnalistele kohtadele Maarja Martinson Cappuccinol (6. koht) ja Tiit Kivisild Fredil (7. koht). Noorte hobuste sõidus saavutasid Gunnar Klettenberg ja Fisina G neljanda, Heiki Vatsel ja Falkenfee BN kaheksanda ning Kadi Lunter ja Ulmo 6B üheksanda auhinnalise koha. Vatsel oli Falkenfeega noorhobuste sõidus ka avapäeval 10. auhinnalisel kohal.