Laupäeval tegi lisaks Pillile ja Klettenbergile suurepärase tulemuse ka Hanno Ellermann hobusel Eldorado van de Zeshoek TN, saavutades Longines Ranking punktidele peetud suure ringi kiirusparkuuris kolmanda koha. Keskmise ringi sõit toimus kõrgusel 140 cm, kus ümberhüpetele pääsesid meie sportlastest Tiit Kivisild ja Corsica ning Gunnar Klettenberg ja Bettebalia. Paraku ümberhüpetel puhtalt sõita ei õnnestunud ja nii lõpetas Kivisild 14. ning Klettenberg 16. kohal. Noorte hobuste finaalis hüppasid kuueaastased hobused kõrgusel 130 cm ja seitsmeaastased hobused 135 cm. Kahefaasilises sõidus saavutas Eesti parimana Gunnar Klettenberg seitsmeaastasel ruunal Traffic kaheksanda auhinnalise koha.

Auhinnalisi kohti tuli samalt võistluselt eestlastele teisigi. Avapäeva noorhobuste sõidus saavutas Rein Pill tänavuse Eesti kuueaastaste hobuste tšempioni Sinequamoniga kolmanda koha, samas sõidus jõudsid auhinnalisele kümnendale kohale Gunnar Klettenberg ja Quote. Keskmise ringi kõrgusele 140 cm lõpetasid Hanno Ellermann ja Spartacus TN puhta sõiduga auhinnalisel üheksandal, Kivisild ja Corsica auhinnalisel üheteistkümnendal kohal. Väikese ringi 135 cm sõidus tegid puhta soorituse Ellermann ja Patrol V, saavutades 15. koha, mis samuti auhinnaline.

Reedel tegi eestlastest parima tulemuse 150 cm põhiparkuuris Hanno Ellermann hobusel Spartacus TN, lõpetades 15. auhinnalisel kohal. Keskmise ringi 140 cm parkuuri puhtusele ja kiirusele läbisid vigadeta Tiit Kivisild ja Corsica, mis andis tulemuseks 16. auhinnalise koha 86 paari hulgas. Noorte hobuste parkuuris lõpetasid Rein Pill ja Sinequamon kaheksandal kohal.

Võistluse kulminatsiooniks on täna õhtul toimuv maailmakarika etapi grand prix, kus stardivad Kivisild hobusel Sullivan ja Ellermann hobusel Spartacus TN.