Teise osavõistluse takistuste kõrguseks oli 150 cm ning parimad selgitati ümberhüpetel, kuhu pääses üheksa võistluspaari. Klettenberg ja Lance S startisid põhisõidus eelviimasena, Eesti paar tegi puhta sõidu ning pääses ümberhüpetele, kus kiire ja vigadeta sõit tagas neile lõppkokkuvõttes osavõistluse teise koha. Tänase võistluse võitis meeletu kiirusega parkuuri läbinud sakslane Marcel Marshall hobusega Undercontract.

Kommenteerides tänast võistlust sõnas Klettenberg, et tegelikult tulid ümberhüpped paremini välja, kui põhiparkuur. Viimases oli paaril korral õnne. „Kuigi Rein Pill andis mulle enne ümberhüpete starti ülevaate, kui palju on nulle ja muid tulemusi, läksin ma ikkagi täie peale välja. Täna see õigustas,“ lisas Klettenberg.

Ka eile oli Klettenberg edukas, kus 130 cm kõrguses kiirus-puhtus parkuuris saavutas hobusega Traffic auhinnalise seitsmenda koha.

Poola pealinnas Varssavis neljapäevast pühapäevani toimuval Kesk-Euroopa takistussõiduliiga finaalis osalevad paremad sportlased liiga põhja- ning lõunaregioonist. Kesk-Euroopa Liiga põhjaregiooni liider Andrius Petrovas on võistluskeelu tõttu mängust väljas, Eesti sportlastest parimal positsioonil olev Tiit Kivisild ei osale. Eesti takistussõitjatest osalevad liiga finaalis Gunnar Klettenberg ja Rein Pill.

Peale teist osavõistlust on hetkeliider Kristaps Neretnieks Lätist, teine poolakas Michal Kazmierczak ja kolmas lätlane Andis Varna.