Heigo Rohtla oli võidukas distantsil 120 km, kus saavutas Fatas Zanzibaaril esikoha 9 võistluspaari hulgas keskmise kiirusega 14,47 km/h. Anne Rohtla ja Jalizza Adamas pidid kolmanda ringi järel katkestama. Samal distantsil oli juunioride ja noorte arvestuses parim meie Annabel Kaldvee, kes finišeerus Nilsson ox-l sekundilise eduga Merilin Kalbre ja Jethro ees. Kolmas koht läks Katrin Metsale ja Filly Bellale. Võitja keskmiseks kiiruseks kujunes 15,41 km/h.

CEI1* 80 km võit tuli samuti Eestisse, kui kolmest paarist tuli kiireima ajaga finišisse Ines-Beilmann-Lehtonen hobusel Local Sunshine, edestades Leedu ja Poola esindajaid enam kui poole tunniga. Tema keskmiseks kiiruseks märgiti 17,75 km/h ning seejuures saavutati ka muide Best Condition auhind. Juunioride arvestuses oli vaid üks startija, kelleks oli meie Sanna Podekrat hobusel Galaxy. Kiirusega 12,79 km/h said nemadki tulemuse kirja.

Kuigi kolm eestlast – Kairit Järv (Nola), Jelena Sbitneva (Quito el Indalo) ja Keiu Oras (Baltimor) – olid stardis ka kõige pikemal rajal – CEI3* 160 km-s, ei õnnestunud neist kellelgi kahjuks rada lõpuni läbida. Kuuest osalejast said tulemuse kirja 2 paari, kellest võidukaks osutus taanlanna Charlotte Kromann-Rasmussen hobusel Ganti, nende keskmiseks kiiruseks kujunes 15,10 km/h.