Šiauliai Arenal üles seatud rada osutus osalevale seltskonnale sedavõrd keeruliseks, et puhtaid sooritusi tehti vaid kaks. Nulliga suutsid põhiparkuuris sõita esmalt poolakas Michail Kazmierczak hobusega Stakorado ja teisena Kertu Klettenberg ratsul Ulrike R. Poolakas asus ümberhüpete starti esimesena ja tegi parajal kiirusel puhta sõidu. Kertu liikus Ulrikesega pisut kiiremas tempos ning võttis poolakast oluliselt kiirema hoo üles, lähenedes viimasele takistusele, mis paraku pudenes. Ligi sekundi jagu kiiremast ajast paraku seekord ei piisanud, kuid sellele vaatamata noorele Eesti takistussõitjale igati väärikas teine koht.

Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Trooja lõpetasid parkuuri kaheksa karistuspunktiga ning ajaline võrdlus andis neile auhinnalise seitsmenda koha. Margit Mägi ja Artas ning Gunnar Klettenberg ja Lance S kogusid 16 karistuspunkti.

GP-sõidule eelnenud väikeses ringis oli kavas 130 sentimeetri kõrgune Tabel C parkuur, kus jällegi oli meie parimaks Kertu Klettenberg, kes lõpetas hobusega Toscana leeduka Darius Akelise ja Reilise järel teisena. Katrin Pill ja Roos lõpetasid viiendal kohal, Rein Pill ja Virgin Express auhinnalisel seitsmendal kohal.

Kõrgeid auhinnalisi kohti tuli samalt võistluselt eestlastele teisigi. Šiauliai teise võistluspäeva põhisõiduks rahvusvahelises programmis oli 140 sentimeetri kõrgune ümberhüpetele peetud parkuur. Põhiparkuuri läbis vigadeta 15 võistluspaari, kelle hulgas neli eestlast. Parima tulemusega jättis võidu Leetu Matas Petraitis hobusega Soli de Glorija. Teisel koha saavutasid Tiit Kivisild ja Corsica. Kertu Klettenberg ja Ulrike R lõpetasid neljandal kohal.

Keskpäeval peeti väikese ringi kahefaasiline 135 sentimeetri kõrgune sõit, kus teisele kohale platseerusid Andres Udeküll ja Henrietta. Selleski sõidus jäi võit Leetu, mille saavutasid Alekseijus Timofejevas ning Qualumos. Väikese ringi sõidus jõudsid eestlastest auhinnalisele kohale veel Katrin Pill ja Roos, kelle kohaks märgiti üheksas. Teine koht Eestile ja võit Leedule tuli ka noorhobuste sõidus, kus võitsid Vincas Civinskas juunior ja Pedras C, teisel kohal lõpetasid Renek Rosenberg ja Helios de Muze.

Šiauliai Horse Show avapäeva reede olulisimaks sõiduks oli kahefaasiline parkuur kõrgusel 140 cm. Rada osutus seltskonnale sedavõrd raskeks, et teise faasi pääses vaid kuus paari ning seal lõpetas karistuspunktideta kaks. Avapäeva põhisõidu võitis Leedu paar Valdemaras Žukauskas ja Domien. Leedukatele läksid ka kolm järgnevat kohta, kusjuures teine oli Danielius Gutkauskas hobusega Carl, kolmas Kristupas Petraitis talle Tallinnas GP teise koha toonud Lordanoga. Parima eestlasena saavutas Urmas Raag hobusega Piccolina viienda koha. Auhinnale jõudsid meie sportlastest veel nelja karistuspunktiga esimeses faasis kaheksandana Rein Pill ja A Brok ning 11.
koha saavutanud Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Trooja.

Urmas Raag ja Piccolina olid tegijad ka 10 cm madalama väikese ringi sõidus, kus saavutasid teise koha. Sellest sõidust tuli aga Eesti päeva säravaim tulemus, kui Margit Mägi ja Artas suutsid Raagi ja Piccolinat edestada ning võtta alavõidu.
Auhinnale jõudsid veel seitsmendana Tiit Kivisild ja Corsica, üheteistkümnendana Rein Pill ja Zwingdoc ja kaheteistkümnendana Gunnar Klettenberg ja Traffic.

Samal päeval peetud noorhobuste sõidus saavutasid neljanda koha Katrin Pill ja Carlotta. Võidu võtsid Matas Petraitis ja Dylano M. Eestile tõi lisaks 11. ja 12. auhinnalise koha Renek Rosenberg vastavalt hobustega Torpille du Banney ja Helios de Muze.