Meistrivõistluste arvestuses osales tänavu 7 paari, kes kõik ka tulemuse kirja said. Tiitel läks Kairit Järvele ja Nolale kindla edumaaga – paar lõpetas 120 km ajaga 6 tundi, 53 minutit ja 36 sekundit, keskmiseks kiiruseks kujunes 17,408 km/h. Teise koha saavutasid Katrin Mets ja Filly Bella, kel kulus raja läbimiseks 7 tundi, 14 minutit ja 50 sekundit, keskmiseks kiiruseks mõõdeti 16,558 km/h. Võitluslikus finišis medalitele jäi kolmandaks Keiu Oras Baltimoril, kes jõudis lõppu 2 sekundit hiljem.

Tänavu starditi esimest korda ka 160 km distantsil. Kuigi ka korra varem on selline võistlussõit kavas olnud, ei olnud tookord nii pikale distantsile huvilisi. Seekord läbis pikima rahvusvahelise distantsi selle ainuke osaleja Denis Moissejev, kes on Haanjamaa võistlusel juba tuttav osaleja. Moissejev, kel kulus Zeroga 160 km läbimiseks 12 tundi, 29 minutit ja 40 sekundit, millest viimased paar tundi tuli sõita õhtuses vihmasajus ihuüksi, sai tõenäoliselt elu ühe emotsionaalseima finiši osaliseks, kui kõik kohalviibijad teda rõdudel ja platsil tormilise aplausiga vastu võtsid. Seda suurem oli aplaus, kui paar ka veterinaarkontrolli läbis. Vaid 12,806 kilomeetrise tunnikiirusega raja läbinud Moissejevi eesmärk sai sellega täidetud, tähtis oli lõpetamine.

Rahvusvahelisel 120 km distantsil võistles 6 osalejat ning esikolmik kujunes sarnaseks Eesti meistrivõistluste omaga. Lisaks jõudsid õnnelikult lõpule ka võistluse korraldajad, perekond Rohtlad, ning kohalik soomlanna Marja Salomaa.

Samal distantsil sõitnud juuniorid ja noored tõid samuti esikoha Eestisse, kui esimesena lõpetas Annabel Kaldvee Nilssonil keskmise kiirusega 13,089 km/h. Teine koht läks Sanna Podekratile Herr Hugol. Kolmas osaleja, soomlanna Nea Mickelsson katkestas sõidu pärast teist ringi.

Rahvusvahelise 80 km võistluse võitis 5 osaleja seas eestlanna Ines Beilmann-Lehtonen hobusel Vandah El Aryes, kes läbis raja keskmise kiirusega 16,026 km/h. Teine ja kolmas koht läksid Soome, vastavalt Kari Kärkkäinenile Kuvaharjun Valedrol ja Kirsi Oittinenile Ruk Rotricol.

Samal distantsil sõitnud juunioride ja noorte klassi parimaks osutus leedulanna Egle Zavadskyte hobusel Senegalas (kiirus 15,122 km/h). Teise koha võttis pisikesel ponil Kilvet Merilin Kalbre, kolmas koht läks Soome Mari Marjatsalole Avaialis LT-l.

80 km peal peeti ka rahvuslik võistlus, kus 6 paari konkurentsis võidutses Berit Truuts Amandal keskmise kiirusega 14,933 km/h.

Võistluse korraldaja Heigo Rohtla sõnul sujus kõik meeldivalt, ehkki osalejaid oli pisut tavapärasest vähem. Ilm oli suurepärane peaagu kuni võistluse lõpuni, vihma kätte jäi vaid pikima distantsi osaleja Denis Moissejev. 27st osalejast pidi võistluse katkestama vaid 5 paari, mis on hea tulemus.

Võistluste ametlikud tulemused.