Teise koha saavutas sõidus Leedu sportlane Matas Petraitis hobusega Soli Deo Glorija, kolmandaks tulid Kristaps Neretnieks ja Romanee Cece Lätist. Eestlaste parima tulemuse tegi Urmas Raag hobusega Piccolina, jäädes võitjale puhta sõiduga alla vaid kahe sekundi võrra.

Päeva põhisõidule eelnes kahefaasiline parkuur kõrgusel 135 sentimeetrit, mille võitsid samuti Vladimir Beletski ja Quinaro 5 Venemaalt. Eesti parimana olid Tiit Kivisild ja Corsica viiendad.

Noorhobuste parkuuri võitis aga Eestit esindanud võistluspaar Sinequamon ja Rein Pill, kes sõitsid kahefaasilise parkuuri teises osas välja aja, mis jäigi teistele püüdmatuks. Hea soorituse tegi ka Katrin Pill, kes lõpetas seitsmeaastase Carlottaga üldkokkuvõttes kõrgel neljandal kohal. Perekond Pilli vahele mahtusid teise koha võitnud lätlane Kristaps Neretnieks, kes osales seitsmeaastasel läti sporthobusel Fortuna ning kolmandana lõpetanud leedukas Andrius Petrovas ja kuueaastane hollandi soojavereline Davoni Q. Eesti takistussõitjatest jõudsid selles sõidus auhinnalisele kohale veel üheksandana lõpetanud Margit Mägi ja Careiro ning kümnenda koha pälvinud Renek Rosenberg ja Torpille du Banney.

Noorte ratsanike parkuur peeti kahefaasilisena kõrgusel 125 sentimeetrit. Leedulanna Akvile Drukteinyte, kes startis hobusega Fiesta, valis teises faasis optimaalseima raja ning läbis selle kiires tempos ja puhtalt. Tema aega ei suutnud ületada enam keegi. Sarnast trajektoori pidi liikus ka teise kohaga lõpetanud lätlanna Laura Penele hobusega Progress, kuid nemad olid ligi kaks sekundit aeglasemad. Kolmandaks positsioneerus eelviimasena startinud soomlanna Katri Siltala, kelle partneriks oli hobune Creo vd Ambachtshoeve.

Poniratsanikud võtsid Saku Suurhallis mõõtu kõrgusel 110 sentimeetrit puhtusele ja kiirusele. Esimesena startinud Betti Buht, kes startis poniga Vip, läbis raja puhtalt ning asus võistlust juhtima. Tema tulemuse suutis üle sõita Kati Raidma poniga Ralf. Vändra klubi piigade kaksikjuhtimine püsis kuni suurte ponide lõpuni. Väikeste ponide esimesena startinud Kristina Albertina Reinstein ja Saffierah ületasid Raidma ja Ralfi aega ligi kaks sekundit, viimasena startinud Grete Rebane ja Macho suisa neli sekundit, kuid neil pudenes viimane takistus. Võit sel moel Reinsteinile ja Saffierahile, teine Raidma ja Ralf, kolmandad Buht ja Vip.

Samuti peeti täna Saku Suurhallis maha harrastajate mõõduvõtmine, kus paremus selgitati puhtuse ja stiilipunktide alusel. Harrastajate stiiliklassis andis iga mahaajamine ja/või tõrge 0.5 karistuspunkti, iga normiaega ületanud sekund 0.1 karistuspunkti. Kogutud karistuspunktid lahutati hindekohtunike Malle Einaste ja Monica Pärno poolt antud stiilipunktidest. Osales viisteist harrastajat. Tulemusega 8.00 võitsid ala Noemi Tuvi ja Windar. Teise koha vääriliseks hinnati tulemusega 7.88 Kätlin Kivirand ja Orderly Queen, kolmanda koha teenisid tulemusega 7.38 Merilin Pullerits ja Calimera Z.