Kuni 160 sentimeetri kõrguste takistustega võistluses pääses ümberhüpetele viis sportlast, kelle hulgas ei olnud paraku ühtegi eestlast. Meie takistussõitjate parimaks jäi Rein Pilli ja Virgin Expressi viie karistuspunktiga teenitud 11. auhinnaline koht. Eilse grand prix kolmandad Tiit Kivisild ja Cinnamon lõpetasid üheksa karistuspunktiga 16. kohal, mis andis lohutuseks küll 5 punkti Longines Ranking edetabelisse. MK-punkte sai Tiit 13. koha jagu, sest temast eespool olnud kaks soomlast meie liigast punkte ei kogu. Sellele vaatamata langes Tiit liiga arvestuses kolmandalt kohalt neljandaks, temast möödus kuuendana lõpetanud Andrius Petrovas.

Ümberhüpetel sai oluliseks kiirus, sest kõik viis paari ei teinud vigu sealgi. Kui startida oli jäänud veel vaid Beletskil, hoidsid kahte esimest kohta poolakad. Venelane suutis aga neid veidi rohkem kui sekundiga edestada ja võtta oma esimese Tallinn International Horse Show põhisõidu võidu. Teisel kohal lõpetas poolatar Zuzanna Gowin hobusel Emperio van`t Roosakker, kolmandana Andrzej Golskowski ja Cros, kes laupäevases GP-s olid teisel kohal.

Keskpäeval peeti startiderohke 140-sentimeetrine ümberhüpetega sõit, kus eestlaste parimaks jäi Gunnar Klettenbergi ja hobuse Lance S kuues koht. Võidu võttis Läti meister Girts Bricis hobusel Chandra H. Bricisele järgnesid Poola esindaja Jaroslaw Skrzyczynski ja Balouzino ning leedukas Matas Petraitis ja Bacardi.