Darguziais toimuval võistlusel osaleb arvukalt Eesti takistussõitjaid. Võistluse tipphetkeks oli MK-etapp, mis peeti kõrgusel 140-160 cm. 31 võistleja seas oli lausa 8 eestlast, kellest ümberhüpetele pääses lisaks esikolmikus lõpetanutele veel ka Tiit Kivisild hobusel Don Kide. Võiduaja tegi Raag hobusega Carlos. Neist ca 2 sekundi võrra aeglasemad olid Kender ja Artas. Pill ja Alfons Ra tulid kiire sõiduga kolmandale kohale. Auhinnalisele kohale jõudsid meie ratsanikest veel Kivisild (8. koht) ja Helene Marie Rägo hobusel Con Quick (12. koht).

Urmase kommentaar peale sõitu oli, et talle oli meeldiv üllatus, et Carlos nii hästi hüppas. "Tundsin soojendusel, et täna võib kiiresti sõita ja meil tulidki sõidud väga hästi välja ka."

Eelnevatel võistluspäevadel jagus Eesti sportlastele auhinnalisi kohti veelgi. Võistluse avapäeval saavutasid parima tulemuse Kender ja Artas, kes võitsid 140 cm sõidu. Lisaks olid Pill ja Alfons Ra viiendal ning Gunnar Klettenberg ja Traffic seitsmendal auhinnalisel kohal.

Laupäeval olid145 cm kõrguste takistustega Longines Ranking punkte andnud parkuuris 12. auhinnalisel kohal meie parimana Paul Argus hobusega Caesar, 13. auhinnalise koha saavutas Hanno Ellermann hobusega Donna Paola. Sõidu võitis lätlane Kristaps Neretnieks hobusega For Fun ning oli neljas hobusega Camerlane.

Madalamates sõitudes tuli Eestile laupäeval siiski ka kaks võitu. Poniklassis oli võidukas Mia Marleen Lanno, seekord poniga Taglas. Lanno võitis sama võistlusklassi ka reedel. Kõrgusel 125 cm oli parim Maarja Martinson hobusega Banderas B.

Eestlased võitsid lisaks kõikidel võistluspäevadel mitmeid auhinnalisi kohti erinevatest sõitudest.