6-7-aastaste noorhobuste sõitudes osalesid Gunnar Klettenberg Fisinal ning Urmas Raag hobustega Jill van den Roshoeve ja Jackson van het Dauwhof. Klettenbergi ja Fisina sõit klappis üsna hästi noorhobuste arvestuse kõikides sõitudes.120/125 cm handicapiga kahefaasilisest parkuurist saavutati 3. auhinnaline sama kõrguse puhtus-kiirus parkuurist ühe veaga 8. koht. 125/130 cm handicapiga finaalsõidus õnnestus neil kõik aga suurepäraselt, mis andis tulemuseks esikoha. Urmas Raagi sai oma noorte hobustega esimese päeva sõidust 4. ja 6. auhinnalise koha vastavalt hobustega Jackson van het Dauwhof ja Jill van den Roshoeve.

CSI2* kategoorias peeti kolm ringi. Väikeses Ringis oli Rein Pill hobusel Alfons Ra 120 cm kahefaasilises sõidus 3. kohal ja 125 cm puhtus-kiirus sõidus 2. kohal. Samas sõidus jäi Kertu Klettenbergi ja D.Lady tulemuseks ühe veaga 12. koht. Väikese Ringi 130 cm kõrguse finaalsõidu lõpetas Pill 13-ndana, ajades maha ühe takistuse, Kertu Klettenberg oli aga 6 kp-ga 15-s.

Võistluse Keskmine Ring sõideti kõrgustel 130-140 cm. Ka siin tegid meie sportlased korralikud sooritused, tuues kaasa mitmeid auhinnalisi kohti. 130 cm kõrguses parkuuris kuulusid meie sportlastele 4. koht (Rein Pill ja Sinequamon), 9. koht (Tiit Kivisild ja Don-Kide), 10. koht (Rein Pill ja A Brok). 140 cm finaalsõidus olid Kivisild ja Don-Kide kõrgel 3.kohal ja Kertu Klettenberg ning Toscana 9. kohal. Pill ja Sinequamoni tulemuseks finaalis jäi põhiparkuuris ühe veaga 13. koht.

Suures Ringis said 140 cm kahefaasilises parkuuris Urmas Raag ja Carlos 4. koha ning oma teise hobusega Ibelle Van De Grote Haartiga oldi 12ndad. Samas sõidus tegid puhta soorituse mõlemas faasis ka Pill ja Sinequamon, saades tulemuseks 14. koha. 145 cm kiirusparkuuris (Tabel C) said Raag ja Carlos puhta sõiduga 8. koha. Suur Ring kulmineerus 160 cm kõrguse CSI2*-W Grand Prix sõiduga, kus meie parimatena lõpetasid Gunnar Klettenberg ja Quote 17. kohal. Viimase sõidu tegid eriti keeruliseks rasked ilmastikuolud, mistõttu mitmed sportlased katkestasid sõidu. Kokku osales 34. paari, MK-etapi võitis Viktoria Kraševitš hobusel Arinjo V Venemaalt.