Parkuuris kõrgusel kuni 140 sentimeetrit, mis peeti puhtusele ja kiirusele, saavutasid esikoha Urmas Raag ja Poncorde. Teisel kohal lõpetasid Rein Pill ja Carrera Z ning kolmandal Gunnar Klettenberg ja Ulrike R.

Samuti esinesid eestlased edukalt noorte hobuste parkuuris kõrgusel 120/125 sentimeetrit. Sõidus tulid esikohale Raag ja kuueaastane Lord Conte. Auhinnalistele kohtadele jõudis ka Tiit Kivisild, kes kuueaastase Sullivaniga lõpetas kuuendal, seitsmeaastase Corsicaga auhinnalisel üheksandal kohal.

Paraku ei saatnud selline edu meie takistussõitjaid enam Rolex Ranking punkte andnud sõitudes. Avapäeval oli kavas kaks 150 sentimeetri kõrgust parkuuri, millest esimene kahefaasiline, teine puhtusele ja kiirusele. Kuldse duubliga sai hakkama lätlane Kristaps Neretnieks, kes võitis mõlemad suured sõidud. Neist kahefaasilise hobusega Continue, puhtusele ja kiirusele hobusega Conte Bellini.

Eesti parimana lõpetas kahefaasilise Rolexi 15. kohal Klettenberg hobusega Bingo, kogudes nii 5 reitingupunkti. Paari tulemuseks oli 4 karistuspunkti esimeses osas. Teises Rolexi sõidus oli meie edukaim Andrus Kallaste hobusega Ex Calibur, kes ainsana Eesti sportlastest läbis raja vigadeta, saavutades sel moel viienda koha. Nelja karistuspunktiga lõpetasid 11. kohal Klettenberg ja Lance S, 13. kohal Pill ja Konstantinos ja 15. kohal Kivisild ning Chicca La Manga. Viimased Rolexi punktid võttis Raag, kelle tulemuseks hobusega Axel du Beaumont oli 8 karistuspunkti ja 16. koht.