Maailmakarika sõiduks olnud kuni 160 sentimeetri kõrguste takistustega parkuuri starti asus 39 paari, kellest 25 kogusid punkte Kesk-Euroopa liiga MK edetabelisse. Ümberhüpetele pääses kuus võistluspaari, kelle hulgas kaks Eestist. Põhiparkuuris tegid hea sõidu ka Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Trooja, kes kogusid neli karistuspunkti, kuid seda piisavalt kiire ajaga, mis andis neile auhinnalise kaheksanda koha.

Hinnalisi kohti jagus eesti sportlastele Leedus peetud võistlustel teisigi. MK-sõidule eelnenud väikese ringi finaalsõidus, milleks oli parkuur kõrgusel kuni 140 sentimeetrit, võitles end teisele kohale Heiki Vatsel hobusega Fee. Lisaks olid kümnendal auhinnalisel kohal Katrin Pill ja Roos. Katrinile tuli täna auhinnaline koht ka ratsul Carlotta
noorhobuste sõidus, kus lõpetati viiendal kohal.

Noorte ja juuniorite finaalsõidus saavutas kolmanda koha Ketlin Ramjalg hobusega Qatimini des Verges Z, seitsmendal auhinnalisel kohal olid Helen-Britt Liidemann ja Catana van`t Steenputje.

Laupäevase võistluspäeva suurimas sõidus, parkuuris kõrgusel kuni 145 sentimeetrit, lõpetasid teisel kohal Rein Pill ja A Brok, neljandal Gunnar Klettenberg ja Lance S. Lisaks jõudsid auhinnalistele kohtadele kuuendal positsioonil lõpetanud Tiit Kivisild ja Corsica, seitsmendad Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Trooja ning kümnendana Kertu Klettenberg ja Ulrike R.