Ellermannil õnnestus eilne ebaõnnestumine tasa teha ja täna sujus koostöö Royal Pokemoniga paremini. Kokku skoorisid nad 67,132%. Samas skeemis olid stardis ka Age Luha hobusel Diamond in Black, kes lõpetasid viiendana tulemusega saades kokku 65,947% nind Diana Pruks ja Skywalker, kes jäid võrdse tulemusega 65,289 % jagama 6.-7. kohta Tšehhi võistluspaariga.

Päeva olulisem võistlusklass peeti maha õhtupoolikul, kus kavas oli Grand Prix. Siin osales Ellermann oma põhihobusel Landy’s Akvarel. Kahjuks paar seekord viiendast kohast enamat ei suutnud, tulemuseks 64,860%. Programmi võitis Ukraina sportlane Svetlana Kiseliova hobusel Parish, saades kokku 67,420%.

Seniste tulemuste kommentaariks sõnas Ellermann täna, et tegemist on hooaja esimese välivõistlusega ning ta ei leidnud hobuste esimeste startidega õiget käiku. „Õhkkond on kuidagi pingeline ja nähtavasti sellest tingituna oli Akvarel täna ka kartlik. Aga teised meie tüdrukud on tublid, skoorivad hästi ja sõidavad ilusti,“ lisas Ellermann.

Võistlus jätkub homme küridega.