Nagu reedesel Grand Prix’l, võidutses ka täna Valgevene võistleja Hanna Karasiova hobusel Arlekino. Tema tulemus oli 73,225%. Rootslane Per Duvefelt Edvinil oli 68,525%-ga kolmas.

“Loomulikult olen üliõnnelik! Landy’s oli hästi koostööaldis ja harjutustes suutsime vigu vältida,” rõõmustas Ellermann. “Ma ei ole kunagi GP-muusikalises vabakavas nii head tulemust saanud ja tahan siinkohal tänada kõiki kaasaelajaid, toetajaid, oma treenerit ja abilisi, ilma kelleta see poleks olnud võimalik.”

Karasiova sõnul pakkus võistlus talle väga häid elamusi. “Võistluskoht ise ja kogu korraldus on lausa suurepärased. Täna oli palju parem sõit, sest koostöö Arlekinoga toimis oluliselt paremini kui eile,” lausus võitja.

Hommikuse koolisõidu väikse ringi vabakava võistlusel oli parim soomlane Kikko Kalliokoski Kiahan Rainwateril 68,600%-ga. Talle järgnesid Diana Pruks Romantikal 67,250%-ga ning Grete Hussar Rohan Warrioril 67,200%-ga.

“Romantika on veel väga noor ja meil on sellel tasemel veel palju areneda, siiski jagub mul talle täna vaid kiidusõnu,” ütles Pruks.

Rahvusvahelise Ratsaspordi Liidu (FEI) kategooria suure ringi takistussõidu (parkuuri kõrgus kuni 140 cm) võitis Paul-Richard Argus Opaalil. Talle järgnesid Ebbe-Liis Sõnajalg Troojal ja Oliver Karma Vanco Z-l.

FEI kuni 25-aastaste sportlaste takistussõidus eile esikohta jaganud lätlanna Sintija Semenkova ja Irwinds Wingi ning leedulase Matas Petraitise ja Daliante M duellis panid täna paremuse maksma Semenkova ja Irwinds Wing, edestades Petraitist ja Laura Penelet hobusel Lelois.

Harrastajate väikse ringi sõidu (parkuur kuni 90 cm) esikoha viib koju Priit Perna Hermelal Maris Suusteri Vilandro K-l ja Kelli Bachmann Zitaco M ees. Järgnenud suure ringi (parkuur kuni 105 cm) sõidul oli aga Suuster Vilandro K-ga parim Perna ja Hermela ning Egle Palmi ja Vedette B ees.

Cavalor Baltic Summer Cupile pannakse punkt pühapäeval. Kell 9.00 stardib FEI noorte hobuste takistussõit, kell 10.45 FEI takistussõit kuni 125 cm tõketel, kell 13.00 FEI takistussõit kuni 135 cm tõketel ja kell 15.30 FEI takistussõidu Grand Prix kuni 140 cm tõketel.

Võistluse ajakava ja tulemused asuvad aadressil http://balticsummercup.eu/startlists-results/.

Cavalor Baltic Summer Cupi 2016 3. võistluspäeva pildid asuvad aadressil http://bit.ly/2aiLmPh.