"Tänases esimeses sõidus sain hea stardi ja tegin hea sõidu, ületades finišiliini 6ndana. Hiljem sain teada, et olin olnud liiga agar ja teinud valestardi. Sellest välja tulemine võttis vähe rohkem aega, kui tahaksin tunnistada, sest järgmises sõidus juhtus üks asi teise otsa… Viimaseks sõiduks suutsin end koguda ja 5ndaks sõita, kuid mis sellest enam kasu oli? Lõpetasin regati 13., mis on hooaja alguseks, sellise situatsiooni pealt väga hea tulemus,” kommenteeris Rammo viimase päeva võistlussõite.

Homme esikümnele peetava medalisõidu eel juhib võistlust austraallane Tom Burton, teine on Nick Thompson Suurbritanniast ning kolmas sakslane Phillipp Buhl.

Rammo intervjuu võistluspaigast Miamist:

Purjetamise Maailma Karikas (Sailing World Cup) on kõrgetasemeline võistlusseeria olümpiapurjetamises, mis käesoleval hooajal koosneb oktoobris toimunud Gamagori etapist, jaanuaris aset leidvast Miami etapist, aprillis peetavast Hyeres’i etapist ning juunis Marseille's toimuvast finaalregatist. Miami etapil osaleb 543 purjetajat 50 riigist.