Laser Radialil on Anna Pohlak kahe sõidu kokkuvõttes 14. kohal  (sõitudes kohad 9 ja 12).

Anne-Mari Luik on 17. (6 ja 16), Liina Kolk 54. (31 ja 21) ja Katri Plooman 88 võistleja hulgas 68. (35 ja 27).

„Tänaseid tulemusi ma enda jaoks üle ei tähtsusta - ees on veel kümme sõitu ning igaüks neist on piisavalt raske ja oluline. Üldiselt võin tänaste sõitudega rahule jääda," sõnas Pohlak.

Esikohta hoiab hetkel Horvaatia purjetaja Tina Mihelic, järgnevad britt Charlotte Dobson ja soomlanna Tuula Tenkanen.

Laser Standard klassis tehti samuti kaks võistlussõitu. Meeste teist sõitu ilmestas kolmandana startinud punase laevastiku üldine valestart ning sellele järgnenud musta lipu reegel, mille puhul ei tohi sportlane järgmises stardis asuda minut enne algussignaali üle stardiliini.

Kordusstardis eksis musta lipu reegli vastu koguni 12 sportlast,  kes diskvalifitseeriti, teiste seas sai „bdf" kirja ka üks favoriite Pavlos Kontides Küproselt.

Kokkuvõttes asus juhtima hollandlane Rutger Schaardenburg, kes võitis oma laevastikus mõlemad sõidud. Kannul olümpiavõitja ja valitsev maailmameister Paul Goodison Suurbritanniast 4 punktiga ning kahekordne maailmameister Tom Slingsby Austraaliast 5 punktiga.

Eestlased alustasid võistluspäeva lootusrikkalt - esimeses sõidus sai Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) oma laevastikus 5. koha, Patrick Abner (Rein Ottosoni Purjespordikool) 9. koha ning Argo Vooremaa (Rein Ottosoni Purjespordikool) 17. koha, ent teise sõidu tulemused (vastaval 23, 43 ja 37) tõrjusid Eesti sportlased tagapoole.

Avapäeva seisuga jõudis kokkuvõttes eestlastest kõrgeimale Abner 39. kohaga. Kruusmägi jätkab võistlust 65. kohalt ning Vooremaa 82. kohalt. Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool) tänase päeva tulemuseks jäi kokkuvõttes 96. koht.

Teisele päevale lähevad vastu: Jaan Akermann (Pärnu Jahtklubi) 117. koht, Henri Ingelmann (ROPK) 127. koht, Martin Sepp (ROPK) 136, Tõnis Haavel (Kalev Jahtklubi) 139, Alan Kõder 145, Henri Raska (ROPK) 147 ja Sten-Mark Bachmann (ROPK) 148.

Laser Standard klassis võistleb 148 ning Laser Radialil 88 sportlast üle maailma. Sõidud peetakse Standard klassis kolmes ning Radialil kahes laevastikus. Kvalifikatsioonisõidud kestavad kuni kolmapäevani, Euroopa meistrid selguvad reedel.