Kolmandal regatipäeval puhus Miamis taas väga keerutav tuul, hommikul kiirusega 9-10 m/s, päeva jooksul aga tuul vaikis 4-5 m/s-ni. Olud olid nii keerulised, et vaid üksikud sõitjad püsisid päeva jooksul esimeste hulgas.

Laser klassi purjetaja Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) kommenteeris tänast rasket päeva: „Stardid olid head, esimesed krüssud pidasin selle pehme mastiga, mis mul purje püsti hoiab ka justkui vastu, kuid mõlemas sõidus vaatasin justkui tribüünilt, kuidas kõik minust teisel ringil kaarega mööda sõidavad samal ajal kui ise tuuleaugus aega parajaks tegin. Vähemalt selline tunne jäi endale. Eks mis seal ikka, üritan homme need teised krüssud ka korda saada ja loodetavasti on siis põhjusi rõõmustamiseks rohkem“. Tänased sõidud lõpetas Karl-Martin kohtadega 38 ja 29 ning asub kokkuvõttes 31. kohal. Juhtpositsioonile tõusis täna austraallane Matthew Wearn.

Finn klassis tegi ühe hea 11. kohaga lõppenud sõidu Lauri Väinsalu (ROPK), teises oli ta 19-s ja kokkuvõttes 20. kohal. Harles Liiv (Kalev Jahtklubi) sai kirja 23. ja 32. koha ning on kokkuvõttes 21. positsioonil. Liidrikohal püsib maailmameister Giles Scott Suurbritanniast. Teisel kohal on austraallane Jake Lilley. Kolmandale kohale tõusis täna hiilgesõitu teinud kreeklane Ioannis Mitakis, kes võttis mõlemas sõidus võidu.

Laser Radial klassi purjetaja Anna Pohlak (TJK) ütles, et „jäi tänasega suhteliselt rahule - stardid olid head, käik täitsa tubli ja, kui tuulepoiss vingerpussi mängis, suutsin jääda rahulikuks ja kainelt mõelda. Kohtadeks 10 ja 5.“ Anna on kokkuvõttes 50. kohal. Esikohta hoiab taanlanna Anne-Marie Rindom.

RS:X klassis purjetav noor surfar Keit Järve (Solosailing/SRA NYCS) lõpetas tänased sõidud mitte finišeerumise, 34. ja 35. kohaga. Kokkuvõttes on Keit 35. kohal. Esikohal purjetab Bryony Shaw.

MK Miami etapp kestab laupäevani, mil eelsõitude tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus.

ISAF MK Miami etapil osaleb kõigis olümpiaklassides kokku 856 purjetajat 63 riigist.