Päiksepaiste ja stabiilne tuul olid märksõnadeks võistluse esimesel päeval, kus peetud sai kokku 4 sõitu. Lenny tulemusteks reedel kujunesid teine, kolmas, viies ja neljateistkümnes koht olles 24 punktiga neljandal kohal. Liidripositsioonile asus Itaalia jaht Altea Andrea Racchelliga roolis kelle seeriaks kujunes reedel 3-2-2-2. Teist ja kolmandat kohta hoidsid võrdselt 23 punktiga Itaalia tiim Audi Riccardo Simoneschiga roolis ning kolmekordne Corinthiani maailmameister, norrakate Storm Capital Sail Racing Peder Jahre juhtimisel.

Laupäevased olud olid purjetajatele keerukamad. Hommikul oodati tuule tugevnemist , kuid suhteliselt nõrgaks (läänetuul 1-3 m/s) ja muutlikuks see jäigi võimaldades pidada kaks sõitu. Kolmandat sõitu küll alustati, kuid tuul vaikis sootuks ja selle päeva saagiks jäi 2 sõitu. Pärast kuut peetud sõitu läks halvim tulemus mahaarvamisel. Nii jäi liidripositsiooni 10 punktiga hoidma Altea Itaaliast, saades laupäeval esimese ja viienda koha. Lenny tiimi neljas ja kolmas koht tõstsid neid 17 punktiga teisele positsioonile. Nelja punkti kaugusele Lennyst jäi norrakate Storm Capital Sail Racing Peder Jahre juhtimisel.

„See oli meie esimene regatt pärast kuuekuulist pausi. Me võistlesime viimati septembris ja oleme üllatunud kui hästi meil siin läheb. Me tulime siia rohkem purjetamist nautima, kuid oma tulemustega paremate kohtade eest võideldes on meie isu kasvanud,“ rääkisid Tõnu ja Toomas Tõniste.

Regati viimasel päeval peeti taas suhteliselt nõrgas tuules veel kaks võistlussõitu. Oma uhke seeria kahe võidu ja kaheteist punktiga lõpetanud Itaalia jaht Altea Andrea Racchelli tiimiga krooniti Sloveenia meistriks. Lenny pühapäevased viies ja seitsmes koht kindlustasid neile 29 punktiga teise koha olles selle tulemusega ühtlasi ka parim jaht mitteprofessionaalide arvestuses. Kolmanda koha pärast käis tihe rebimine. Laupäevaselt neljandalt kohalt tõusis teise ja kuuenda koha ning 30 punktiga kolmandaks Audi tiim Itaaliast Riccardo Simoneschiga roolis. Norra jaht Storm Capital Sail Racing jäi kolmandast kohast kahe punkti kaugusele.

Lenny tiim on taas võistlustules kolme nädala pärast Ungaris Balatoni ääres. Seal osaletakse 2.-9. maini toimuvatel Melges 24 klassi Euroopa Meistrivõistlustel (melges24europeans14.com) ja enne seda nö soojendusregatil.