Finn klassis tuli Eesti meistriks Deniss Karpak (Karpak Sailing Team). Hõbemedali võitis Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) ning pronksi Harles Liiv. Karikasarja kokkuvõttes sai Karpaki ja Väinsalu järel kolmanda koha Martti Kinkar (ROPK).

Noorte RS Feva kahepaadil saavutasid Eesti meistritiitlid August ja Artur Luure (Noblessneri Jahtklubi). Teiseks tulid Markus Lilienthal ja Daniel Tõevälja (ROPK), kolmandaks aga Ardi Bogdanov ja Kaspar Treimuth (Tallinna Jahtklubi). Parimad tüdrukud olid Maris Seersant ja Johanna Poksi (TJK). Alla 14 aastaste arvestuses tulid aga meistriteks Karsten Holter ja Markus Kostabi (Pärnu Jahtklubi) Erik Iida ja Aleksander Mustasaare (ROPK) ning Robin-Villem Erisalu ja Janar Viilma (Haapsalu Purjespordikool) ees. Eesti Karika võitjad on tänavu Lilienthal ja Tõevälja Luurede ning Seersandi ja Poksi ees.

Juuso ja Henri Roihu (TJK) on värsked Eesti meistrid 29er paadil. Teiseks purjetasid end Kristo Õunap ja Kevin Grass (Saaremaa Merispordi Selts) ning kolmandaks Karl Kask ja Sten-Christian Taal (ESS Kalev Jahtklubi). Neidudest olid parimad Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK). Karikasarja esikoht läks samuti Roihudele Õunapi ja Grassi ning Kaski ja Taali ees.

Klassis 470 riputati Eesti meistrivõistluste kuldmedalid kaela Marjaliisa ja Elise Umbile (Purjespordiselts Maru). Hõbedased autasud teenisid välja Eerik Luka ja Alari Lagle (Tallinna Purjelauakool/ROPK) ning pronksi said Brigita Sepp ja Agnes Lill (TJK/KJK). Eesti Karika esikolmik on sama.

Katamaraaniklassis F-18 tulid Eesti meistriteks Uku Kuusk ja Aivar Soo (HPSK), järgnemas Andres Laul ja Ain Roosma (Noblessneri Jahtklubi) ning Tõnis Haavel ja Raul Feld (NYC). Karikasarja esimese koha saavutasid Laul ja Roosma Uku Kuuski ja Vitali Vladimirovi (Haapsalu Jahtklubi) ning Feldi ja Haaveli ees.

Laser Radial klassis võitis Tallinna Nädala regati Anna Pohlak (TJK). Teise auhinna vääriliselt esines Anne-Mari Luik (ROPK) ning kolmandaks tuli Kristian Raus (ROPK). Samaks kujunes ka Eesti Karika lõplik paremusjärjestus.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) oli võistluse parim Laser Standardil. Teise koha saavutas Kaarel Kruusmägi (SMS), kolmandaks aga seilas end Mihkel Väli (ROPK). Karikasarja esikolmik kujunes kokkuvõttes samaks.

Noorte purjelaua Techno 293 U15 klassis võitis regati Alfred Kalm (TPLK) Karl Gregor Baumanni (NYC) ja Tanel Reigo (TPLK) ees. Eesti Karika esikoht läks aga kokkuvõttes Baumannile, teine Kalmile ning kolmas Reigole.

Techno 293 U17 klassis tuli esimeseks Keit Järve (NYC), teiseks Aarto Pihlapuu (TPLK) ning kolmandaks Roomet Riho Pung (TPLK). Karikasarja parim on samuti Järve, kannul Pung ja Hendrik Ploom (NYC).

8.5 m2 purjega RS:X purjelaual saavutas esikoha Kevin Jakobson (NYC), järgnemas Ingrid Puusta (NYC) ja Christopher Hipp Kuut (NYC). Karikasarja võitis aga Priit Kivisilla (Jahtklubi Dago) Jakobsoni ja Kuuti ees.

Karikasarja arvestuse väliselt Tallinna Nädala regatil osalenud Formula purjelaual oli parim Martin Ervin (Team Extreme). Teise koha saavutas Peeter Kask (Surfhouse) ning kolmanda Karl-Erik Saarm (Team Estonia Formula Windsurfing).

Samuti kutsutud klassina võistelnud lohesurfi rajasõidu distispliinis võitis Martti Ainola (Laulasmaa Surfiklubi) Ranno Rummi (Pärnu Surfiklubi) ja Silver Kattai (Pirita Surfiklubi) ees.

Laser Radialil võistles Tallinna Nädala regatil 17, Laser Standardil 10, Finnil 6, RS Feval 17, 29eril 9, 470-l 4, F-18 klassis 6, Techno 293 U15 klassis 8, Techno 293 U17 klassis 9, RS:X 8.5 m2 klassis 4, Formula purjelauaklassis 10 ning lohesurfi rajasõidus 6 alust.

Tallinna Nädala purjeregati näol on tegemist pikaajaliste ajalooliste traditsioonidega võistlusega. Regatt toimus mitmeid aastaid suure rahvusvahelise võistlusena juba Teise maailmasõja eelses Eesti Vabariigis. Nõukogude ajal oli suurimaks Tallinnas peetud iga-aastaseks regatiks Balti regatt. 1991. aastast alates on regatti peetud iga-aastaselt algul Tallinna 470 Regati nime all, hiljem alates 2005. aastast Tallinna Nädala regatina. Mitmetel aastatel on Tallinna Nädala regatt olnud suurim Tallinnas peetud regatt, kus osalenud ka arvukalt purjetajaid meie naaberriikidest.

Tallinna Nädala regati korraldas Eesti 470 Klassiliit koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.

EJL Olümpiapurjetamise Eesti Karikas koosneb kokku kuuest regatist noorte- ja olümpiaklassidele. Eesti Karikas algas 31. maist 2. juunini Roomassaares toimunud Saaremaa Merispordi Seltsi regatiga. Teine etapp purjetati 14.-16. juunil Pärnu Purjetamisnädala raames, kolmandaks regatiks olid aga Tallinnas toimunud Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused 28.-30. juunil. Neljas etapp, Tallinna Jahtklubi karikavõistlused peeti 16.-18. augustil Lohusalus. Eelviimaseks osavõistluseks oli 13.-15. septembril peetud Pärnu Sügisregatt ning viimaseks 20.-22. septembril aset leidnud Tallinna Nädala regatt.