Laser Radial klassis läks juhtima ühe sõiduvõidu ja teise finiširesultaadiga Tavo Annus (Rein Ottosoni Purjespordikool) alustuseks neljandana lõpetanud, kuid siis samuti ühe sõidu ära võitnud Annegret Unnuki (ROPK) ees. Kolmandal positsioonil on Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi).

Kaks korda esimesena finišeerinud Martin Aruja (ROPK) on liidriks Laser Standardil Georg Haudi (ROPK) ja Kristian Rausi (ROPK) ees.

RS Feval on tulemustega 1, 2 esikohal Daniel ja Jaagup Rüütel (Saaremaa Merispordi Selts), järgnemas Hugo Rasmus Vaino ja Uko Tiidemann (ROPK) ning Jasper Rufus Rytövaara ja Tobias Reiter (TJK).

Klassis 29er on esimesel ja teisel positsioonil olevatel tiimidel võrdselt punkte, kuna mõlemad võitsid ühe sõitudest ja lõpetasid teise teisena. Esikoht on siin siiski praegu Ardi ja Paul Bogdanovi (TJK) ning teine asetus Juuso ja Henri Roihu (TJK) käes, kolmandad aga on Hardi Anton ja Olle Saar (TJK).

Kahe sõiduvõiduga juhivad 470 klassis regatti Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) Alari Lagle ja Siim Jõeväli (ROPK) ees.

Olümpiapurjelaual RS:X oli täna kindlalt parim Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi). Teisel positsioonil on mõlemas sõidus teisena finišeerinud soomlanna Tuuli Petäjä-Siren ning kolmas on Marcus Pertelson (Tallinna Purjelauakool).

Samamoodi täna konkurentsitult edukaim olnud John Kaju (Saaremaa Surfiklubi) on haaranud liidrikoha Formula klassis tänavuse noorte maailma- ja Euroopa meistri Tristen Erik Kivi (SSK) ning Erno Kaasiku (Team Extreme) ees.

F18 katamaraaniklassi jaoks oli tuult täna võistlemiseks liiga palju ning olud olid liiga karmid ka enamikule Techno 293 klassi noortele purjelauduritele.

Laupäeval on fliidisõidud planeeritud algusega kell 12 ning pühapäeval fliidisõidud algusega kell 10 ja finaalsõidud algusega kell 12.30.