Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) jätkas tänagi sõiduvõitude lainel ning hoiab Laser Standard klassis vankumatult liidripositsiooni enda käes. Ülejäänud esikolmiku koosseis ei ole samuti avapäeva järgse seisuga võrreldes muutunud - Georg Haud (ROPK) jätkab teisel ning Martin Aruja (ROPK) kolmandal kohal.

Valitsev poiste maailmameister Jakob Haud (ROPK) oli tänagi Zoom8 klassis võistlevate noorte seas kõige tublim, tema järel on teiseks tõusnud Hugo Vaino (ROPK). Kolmandal real paikneb Liis Annus (ROPK).

Laser 4.7 klassis tõusis täna saadud teise ja esimese finiširesultaadiga üldkokkuvõttes liidriks Saaremaa Merispordi Seltsi purjetaja Daniel Rüütel. Teisel kohal jätkab Sten-Markus Andresson (TJK) ning kolmandale positsioonile on end seilanud Kevin Sults (ROPK).

Keith Luur (Pärnu Jahtklubi) ning Joosep Laus (SMS) on Laser Radialil säilitanud vastavalt esimese ja teise asetuse, kuid kolmanda positsiooni on tänaste sõitudega võtnud enda kätte Rasmus Maalinn (PJK).

Optimist klassis võistlevate laste seas oli paljudele tänane ilm liiga raju, kuid starti läinute seas õnnestus päev kõige paremini taas lätlasel Eduards Plavinsil. Teisel ja kolmandal kohalgi on tema kaasmaalased, vastavalt Eduards Mucins ja Elza Cibule. Parim eestlane Angeliina Maria Isabel Õunap (PJK) on viiendal kohal.

Võistlusformaat koosneb Laser 4.7, Laser Radial ja Laser Standard klassidele reedest pühapäeva ennelõunani toimuvast fliidisõitude seeriast ning pühapäeva pärastlõunal kaldalähedasel lühirajal purjetatavatest vaatemängulistest finaalidest. Finaalid koosnevad poolfinaalist, kus purjetavad fliidisõitude seeria paremusjärjestuses 4.-10. koha võistlejad, ja finaalist, kus võistlevad fliidisõitude seeria paremusjärjestuse 1.-3. koha omanikud ning poolfinaali võitja.
Kuldfinaalis selguvad regati esikolmik ja 4. koht. Optimist ja Zoom8 klassidele koosneb Tallinna Jahtklubi karikavõistluste võistlusformaat ainult fliidisõitudest.