RS:X klassis, kus oli regatil osalemas vähem kui 7 võistlejat, mis on miinimumarv poolfinaali pidamiseks, toimus ainult finaalsõit, kus startisid fliidisõitude resultaatide alusel kolm parimat purjelaudurit. Finaali tulemusel võitis regati Rainer Kasekivi, teise koha saavutas Ingrid Puusta ja kolmanda lõppresultaadi Artur Luure. Parim juunior oli Raul Mihkel Anton.

Karolin Härm, Aksel Tamm ja Romi Safin fliidisõitudena kolme parimana ning Aleksander Kuusik poolfinaali võitjana olid omavahel vastamisi Zoom8 klassi finaalis. Poolfinaali parim tõestas end ka finaalis ning regati võitjaks on Aleksander Kuusik Karolin Härmi ja Romi Safini ees.

Klassis Laser 4.7 kvalifitseerusid otse finaali lätlased Roberts Stals-Buls ja Eduards Plavins ning eestlane Sten-Markus Andresson. Poolfinaali võitjana lisandus neile konkurentsi pakkuma Mattias-Johan Kangur. Otsustava sõidu ja seega kogu võistluse võitis Roberts Stals-Buls, teiseks tuli Eduards Plavins ja kolmandaks Sten-Markus Andresson. Parim tüdruk oli Liis Annus.

Optimist paadil kuulusid regati poodiumikohad lätlastele: esimene oli Emils Amsils, teine Eduards Mucins ja kolmas Agate Einause. Eestlastest edukaimana sai Tristan Šaraškin 4. koha. Nooremate vanusegrupi parim oli lõunanaaber Rihards Plavins.

Noorte purjelaual Techno 293 kuulub esikoht Daniel Schneiderile. Teise koha saavutas Lola Maria Pärna ning Joonas Väär tuli kolmandaks.

Formula klassis sai vähese tuule oludes peetud võistluse käigus kirja vaid üks sõit, mille põhjal saavutas regati esikoha Tristen Erik Kivi ja teiseks tuli Otto Schneider.