Lainesõitu sõidetakse väljalangemistabeli alusel paarides. Esimeses sõidus olid vastamisi Kristjan Kiisk ja Annika Valkna. Valkna jaoks olid tingimused liiga karmid ning Kiisk pääses vastasseisust võrdlemisi kergelt. Siiski väärib märkimist Valkna vaprus väga karmidele tingimustele vastu minna ning sooritada ka punktivääriline hüpe.

Esimeses poolfinaalis olid vastamisi Ain Härmson ja meie lõunanaaber Krishjanis Tutans. Korralik rebimine käis terve heat'i jooksul ning kuigi lainete koguskoorid olid meestel üsna võrdsed, siis lätlase ülikõrged stalled forward ja pushloop andsid Aini forward'i ning backloop'i ees üsna selge võidu. Tutansi selle sõidu koguskoor oli üks võistluspäeva kõrgemaid.

Teises poolfinaalis olid vastamisi eelmise aasta Eesti meister Robert Koppel ja Kristjan Kiisk. See sõit oli ülimalt keeruline mõlemale ning tundus, et karmid tingimused on meestest korralikult üle. Kiisk sai kirja kaks tagasihoidlikku lainesõitu, kuid mitte ühtegi hüpet. Samas ei sujunud ka Koppeli sõit. Siiski andsid kehvasti maandutud backloop ja kaks kesist lainesõitu Koppelile finaalipääsuks napi eelise.

Kaotajate finaalis ehk 3.-4. koha sõidus läksid vastamisi Kiisk ja Härmson. Kuigi Kiiski vaevasid probleemid kätega, suutis ta hambad ristis kokku panna korraliku skoori. Härmsonil läksid arvesse forward loop, backloop, üks suurepärane ning üks kesine laineskoor. See kindlustas Härmsonile esimese vooru kolmanda koha.

Single elimination finaalis olid vees Koppel ja Tutans. Võrreldes poolfinaaliga oli eestlane justkui ümbersündinud. Ta sooritas ideaalilähedased push- ja backloop'i ning kinnitas need heade laineskooridega. Krishjanis sooritas korralikudstalled forward'i ja backloop'i ning ühe suurepärase laineskoori. Teine laineskoor oli tal aga kesine ning see andis esimese vooru kindla võidu Robertile.

Lohutusring ehk double elimination algas taas Valkna ja Kiiski vastasseisuga. Valkna sai jällegi väikese hüppe kirja. Kiisk aga maandus korralikult backloop'i ning kindlustas edasipääsu kahe tagasihoidliku laineskooriga.

Härmsoni ja Kiiski kordusvastasseisus juhtus aga nii mõndagi. Kiiski käteprobleemid jätkusid ning tervet sõitu ta paraku sõita ei suutnud, tulemuseks forward loop, hüpe ning kesine laineskoor. Ka Härmson tulemus selles sõidus ei olnud tipptasemel, kuid võiduks sellest piisas.

Järgmises voorus olid vastamisi Tutans ja Härmson. Lätlane sooritas tabletop forward'i 3 sekundit enne sõidu algust, mida ta paraku arvas aega mahtuvat. Suurepärane backloop, üks hea ja üks suurepärane laineskoor aga ei olnud piisavad, et võita Aini, kellel läksid arvesse suurepärane forward loop, keskpärane backloop ning kaks väga head lainesõitu.

Seega olid double elimination finaalis vastamisi Ain Härmson ja Robert Koppel. Tundus, et Ain oli juba eelmisest kahest järjestikusest sõidust ja ühest korralikust "pesumasinast" väsinud ning seetõttu ei suutnud ta Robertile suurt vastupanu osutada. Koppel kontrollis sõitu algusest peale, sooritas hea backloop'i, suurepärase forward loop'i ning tagas kahe väga hea laineskooriga 2015 lainesõidu meistritiitli.

Tulemused:
1. Robert Koppel (Team Extreme)
2. Ain Härmson (Surfhouse)
3. Krishjanis Tutans (Burusports)
4. Kristjan Kiisk
5. Annika Valkna (Surfhouse)

Eesti meistrivõistluste poodium:
1. Robert Koppel (Team Extreme)
2. Ain Härmson (Surfhouse)
3. Kristjan Kiisk