Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) tegi Laser Standard klassis täna kiirusega 7-10 m/s puhunud edelatuules mitu tugevat sõitu, seilates üle finišiliini 25nda ning seejärel juba esimese ning neljandana ning on kokkuvõttes 7ndal positsioonil. Homme algavas kuld- ja hõbegrupi sõitude seerias pääseb meie sportlane seega starti kuldfliidis. Andres Idnurm (ROPK) on 92 mehe seas 84ndal kohal, tema tänased tulemused olid 42, 37 ja 39. Martin Leedo (ROPK) on positsioneerunud 85ndaks (sõitudes 43, 41, 37). Liidrina jätkab brasiillane Robert Scheidt.

Finn klassis võistlev Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) finišeeris teise võistluspäeva kolmest sõidust kahes, saades kirja tulemused 16 ja 4 ning on asetunud 41 mehe seas 11ndaks. Lauri Väinsalu (ROPK) aga purjetas täna kohtadele 23, 15 ja 16 ning on kokkuvõttes 15ndal positsioonil. Martti Kinkar (ROPK) on 27ndal kohal (päeva resultaadid 25, 30 ja 20), Juhan Idnurm (ESS Kalev Jahtklubi) aga täna ei startinud ning omab 39ndat asetust. Juhib endiselt britt Mark Andrews.

Klassis Laser Radial tõi päev Anne-Mari Luigele (ROPK) tulemused 25, 24 ja 30 ning neiu on hetkel 42 naise hulgas 30ndal kohal. Samas paadiklassis seilas Anna Pohlak (TJK) finišisse 11nda, 36nda ja 25ndana ning on asetunud 34ndaks. Esimeseks on kerkinud soomlanna Tuula Tenkanen.

Finn ja Laser Radial klassid sõidavad võistluse 12 sõidust koosneva avaseeria ühe grupina, suurema osalejate arvuga Laser Standard klassis aga jaguneb see kahe päeva jooksul peetavaks ja kuute võistlussõitu sisaldavaks kvalifikatsiooniseeriaks ning sellele järgnevaks sama pikaks kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriaks. Viimasel võistluspäeval peetakse finaalsõit, kuhu pääsevad kuus paremat paati.