Rammo on 1999. aastal MM-i võõrustanud Ramsaus kilomeetreid kogunud pisut üle nädala. Laupäeval võtab ta suuna taas Rio de Janeiro poole, kus toimuvad järjekordsed testvõistlused. Purjetamises loomulikult.

"Ühel päeval sõidan 65 kilomeetrit, teisel 50. Minu tempo on 15 kilomeetrit tunnist - see on veel okei. Aga kui ma vaatan, mis ajaga naised 1999. aasta MM-il siin seda ringi tegid, ajab ikka ohkima küll," naljatles Rammo. "Kiiresti sõita pole lihtne, seda peab küll tõdema. Aga see polegi minu eesmärk. Mina ajan siin mahtu taga."

Uudised Zika viirusest ja Rio de Janeiro lahes vohavast bakterist Rammot ärevaks ei tee. Konkurentidest on paar meest küll haigeks jäänud, kuid kange Eesti mehena usub ta, et kui on piisavalt ettevaatlik, siis talle võõramaised hädad külge ei hakka.

"Kui tagumiku ja suu suudad veest väljas hoida, peaks kõik okei olema. Paar tükki on meid siin haigeks jäänud. Sülitan kolm korda üle õla ja loodan, et minuga nii ei juhtu. Tuleb keskenduda sellele, mida mina suudan muuta. Üritan ettevaatlik olla," sõnas ta.

Rammo on fänne ja toetajaid Ramsau laagriga kursis hoidnud ka oma Facebooki leheküljel: