Optimist klassis võitis nii Pärnu Sügisregati kui karikasarja Keith Luur Pärnu Jahtklubist. Regati lõpetas 82 noore seas teise kohaga Marcus Univer (Rein Ottosoni Purjespordikool) ning kolmandana Kaarel Paal (ESS Kalev Jahtklubi). Kaarel Paalile kuulub sarja teine koht ning kolmandaks tuli kokkuvõttes Karsten Holter (PJK).

Klassis Zoom8 võitis Pärnu võistluse 29 sportlase hulgas Juuso Roihu Tallinna Jahtklubist Sander Pupparti (Saaremaa Merispordi Selts) ja Markus Lilienthali (ROPK) ees. Eesti Karika parim on aga Martin Õunap (SMS), järgnemas Sander Puppart ja Markus Lilienthal.

Laser 4.7 paadil vormistas regati võidu Tavo Annus (ROPK). Teise koha sai 16 noore konkurentsis Kristo Gorbunov (ROPK) ning kolmanda Mihkel Šesterikov (SMS). Samaks kujunes ka Eesti karikasarja esikolmik.

Laser Radial klassis, kus Pärnus karikasarja arvestust ei toimunud, oli parim Liina Kolk (SMS). Lätlane Davis Andersons tuli 6 võistleja hulgas teisel kohale ning Uku Kuusmaa (Haapsalu Purjespordikool) kolmandaks.
Pärnu Sügisregati korraldas Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.

EJL Olümpiapurjetamise Eesti Karikas koosneb kokku kuuest regatist noorte- ja olümpiaklassidele. Eesti Karikas algas 31. maist 2. juunini Roomassaares toimunud Saaremaa Merispordi Seltsi regatiga. Teine etapp purjetati 14.-16. juunil Pärnu Purjetamisnädala raames, kolmandaks regatiks olid aga Tallinnas toimunud Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused 28.-30. juunil. Neljas etapp, Tallinna Jahtklubi karikavõistlused peeti 16.-18. augustil Lohusalus. Eelviimaseks osavõistluseks oli 13.-15. septembril peetud Pärnu Sügisregatt ning viimaseks on 20.-22. septembril aset leidev Tallinna Nädala regatt.