Noorte kahepaadil RS Feva läksid tänase päeva kokkuvõttes juhtima Oskar Tiidemann ja Luca Remmel Rein Ottosoni Purjespordikoolist, kes said kirja kaks sõiduvõitu. Neile järgnevad Thor Kaspar Marvet ja Helen Ausman (Kalevi Jahtklubi) teisel ning koduvetel võistlevad Pärnu Jahtklubi noored Angeliina Maria Isabel Õunap ja Liise Väliste kolmandal kohal.

Avapäeval kolm sõitu ära võitnud Märten Mikk ja Randal Annus (Tallinna Jahtklubi) on liidriteks 29er klassis. Nende klubikaaslased Mari-Ann Raud ja Maris Seersant on teisel real ning kolmanda positsiooni on võtnud Liis Annus ja Liisi Mari Nurmetalo (ROPK).

F18 katamaraanidel startivate meeskondade seas on esikohal kahe nädala eest peetud Eesti MV avaetapi võitjad Uku Kuusk ja Aivar Soo (Eesti Katamaraanide Liit), kes olid ka täna konkurentidest paremad kõigis sõitudes. Jüri Saarnak ja August Luure (KJK) on positsioneerunud teiseks ning kolmanda asetuse on tänaste sõitude järel võtnud Vahur Teder ja Jan-Erik Luik (KJK).

Pärnu Purjetamisnädalal stardib RS Feva klassis 15, 29er klassis 8 ja F18 klassis 5 paatkonda. RS Fevale ja 29er'ile on regatt Eesti MV sarja esimene ning F18-le teine etapp.