Laupäeval Pärnus valitsenud maatuul oli keerutav ning puhus vahelduva kiirusega, ulatudes 4 m/s kuni 10 m/s. Esialgse päikesepaiste vahetas välja tugev vihmasadu, kuid peagi olid tumedad pilved eemale liikunud ning päike säras lahe kohal taas kirkalt. Sellistes tingimustes peeti ära järgmised kolm võistlussõitu.Klassis29er  päev esikolmikusse muudatusi ei toonud. Esikohta hoiavad endiselt suurema osa seni kokku ära peetud viiest sõidust võitnud Juuso ja Henri Roihu (Tallinna Jahtklubi). Teisena püsivad Kristo Õunap ja Kevin Grass (Saaremaa Merispordi Selts) ning kolmanda positsiooni on säilitanud Ardi ja Paul Bogdanov (TJK).

RS Feval on jätkuvalt juhtpositsioon puhta sõiduvõitude seeriaga Markus Lilienthali ja Uko Tiidemanni (Rein Ottosoni Purjespordikool) käes. Madis ja Martin Mik (TJK) on teisel kohal ja kolmandaks on tõusnud Martin Õunap ja Joosep Laus (SMS).

Uko Tiidemann, Markus Lilienthal, RS Feva, Pärnu Purjetamisnädal

F18 katamaraanil jätkavad tugevate liidritena Andres Laul ja Ain Roosma (Sailracing Academy NYCS), kannul Uku Kuusk ja Aivar Soo (Haapsalu Jahtklubi). Kolmandaks on aga kerkinud Johannes Ahun ja Erki Laur (SRA NYCS).

RS Feva klassis võistleb 18, 29er klassis 8 ning F18 klassis 6 paatkonda.

Pärnu Purjetamisnädala regati korraldab Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Regati kodulehekülg Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, NG Investeeringud, LTT ja Matek.

Andres Laul, Ain Roosma, F18, Pärnu Purjetamisnädal, Olümpiapurjetamise Eesti Karikas