Viimasel võistluspäeval toimus kümnes avaseeria sõit, kus esiotsa purjetajad püüdsid kindlustada pääsu esikolmikusse, mis tagab pileti otse finaalsõitu. Esikümne lõpus seisvad purjetajad võistlesid pääsu eest esikümne poolfinaali, et seal võidelda edasi finaali pääsu eest. Deniss Karpak (KST) seilas kümnendas sõidus finišisse neljandada ning tõusis sellega üldkokkuvõttes kaheteistkümnendaks. Avaseeria lõppedes moodustasid esikolmiku norrakas Anders Pedersen, prantslane Jonathan Lobert ja ungarlane Zsombor Berecz ning tagasid sellega otsepääsu finaali.

Poolfinaalsõidu lõpptulemus andis kahele parimale pääsu finaali ning määras 6-10 koha järjestuse regati lõpptulemustes. Poolfinaalis asus britt Ben Cornish juhtpositsioonile esimeses taganttuules ning sealtpeale keegi teda edestada ei suutnud. Teise koha nimel käis kõva rebimine Henry Wetherelli, Nicholas Heineri ja britt Ed Wrighti vahel. Finiši eel suutis end teiseks pumbata Ed Wright tagades sellega pääsu finaali.

Finaalis oli Pedersen peale starti sunnitud pautima ning peale esimese vasakule läinud tuulepöörde oli ta mängust välja. Ungarlast Bereczit tabas ebaõnn kui tema purje fall purunes. Prantslane Jonathan Lobert oli sõidus algusest peale parimal positsioonil ning hoidis edu lõpuni, teiseks purjetas Ed Wright ja kolmandaks Ben Cornish.

Finn EM formaat: esmaspäevast laupäeva hommikuni peeti avaseeria sõite, millele järgnesid pärastlõunal finaalid: poolfinaalis startisid avaseeria järel 4.-10. kohal olevad seitse võistlejat, selle järgnevas finaalis aga võistlesid avaseeria kokkuvõttes 1.-3. kohal olnud paadid ning poolfinaali kaks parimat. Regati 1.-10. koha lõpptulemused selgusid puhtalt poolfinaalis ja finaalis saavutatud tulemuste alusel.