Laser Radialil jätkas täna head purjetamist Anna Pohlak (TJK), kes võitis kolm sõitu ja üldarvestuses kogu regati. Anne-Mari Luik (ROPK) sai tubli teise koha ja kolmandaks tõusis Uku Kuusmaa (HPSK).

Radialil peetud U19 arvestuses võitis Uku Kuusmaa Henri Lepiku (SMS) ja Hardo Niidu (SMS) ees.

Naiste arvestuses moodustasid medalikolmiku Anna Pohlak, Anne-Mari Luik ja Liina Kolk (SMS).

Naisjuunioride U21 arvestuses edestas teisi Anna Pohlak Annegret Unnuki (ROPK) ja Johanna Saarekese (PJK) ees.

Laser Standard klassis tõestas oma head taset puhta võitude seeriaga Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK). Teise koha sai Kaarel Kruusmägi (SMS) ja kolmanda Mihkel Väli (ROPK).

Laser U21 juunioride seas võidutses Mihkel Väli Stenver Sondla (ROPK) ja Karl-Rihard Penu (KJK) ees.

Ühepaadil Finn võttis regati võidu Lauri Väinsalu (ROPK), teiseks tuli Deniss Karpak (KST) ja kolmandale kohale tõusis tänaste sõitudega ameeriklane Gordon Lamphere (LGYC).

Noorte kahepaadil RS Feva võitsid kuldmedalid Markus Lilienthal ja Daniel Tõevälja (ROPK). Hõbemedalid said kaela Mikael Ristmets ja Katariina Mustasaar (ROPK). Pronksi vääriliselt purjetasid Martin Õunap ja Joosep Laus (SMS).

RS Feva tüdrukute arvestuses said kulla Maris Seersant ja Johanna Poksi (TJK), hõbeda Kristina Erisalu ja Renate Heinsalu (HPSK) ja pronksi Veronika Kuvatova ja Serafima Afanasieva (NYCS).

Nooremate RS Feva purjetajate U14 arvestuses tulid esimeseks Erik Iida ja Aleksander Mustasaar (ROPK). Teisele kohale purjetasid Eke Ao Nettan ja Daaniel Rüütel (SMS) ja kolmanda koha saavutasid Karsten Holter ja Markus Kostabi (PJK).

Skiff-purjekal 29er purjetasid täna kolm korda esimesena üle finišijonne Juuso ja Henri Roihu (TJK) kindlustades sellega endale KJK MV kuldmedalid. Hõbemedalile seilasid Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK), pronksile purjetasid Kristo Õunapi ja Kevin Grassi (SMS).

F-18 katamaraaniklassis ei jätnud täna teistele võiduvõimalusi Andres Laul - Ain Roosma (NYC) ja said kaela KJK kuldmedalid. Hõbedale seilasid Uku Kuusk ja Vitali Vladimirov (HJK) ning pronksile Jüri Saarnak - Rasmus Tamre (EKL).