Rõõmustav on see, et Folkbootide grupp suureneb iga korraga. Kui kevadel võis tikutulega otsida võistlejaid viiendasse gruppi, siis tänaseks on meeskondi kokku saanud juba üheksa, mis teeb silmad ette nii mõnelegi suuremate jahtide fliidile. Samuti on tore tõdeda, et tasapisi külastavad Kalev Jahtklubi ja Garmini kesknädala regatte ka teiste klubide purjekad - täna võis merel näha Haapsalu, Saaremaa, Pärnu ning ka Noblessneri jahtklubide aluseid.

Kaks kiiremate purjekate gruppi sõitsid sel korral Pirita jõe suudme lähistelt Paljassaare poini, sealt Kuulimuna toodrini ning muuli suudmes asuvasse finishisse, järgmise kahe grupi alused purjetasid ümber Katariina kai idapoi ja Russalka madala põhjapoi ning kõige väiksemad jahid võtsid stardist kursi juba mainitud Russalka poini ning tulid sama radapidi tagasi.

Kuna hooaeg on kestnud juba kolm kuud, on meeskondadel kevadised kohmakused unustatud ning koostöö sujub enamikel alustel nagu kellavärk. See muudab sõidud äärmiselt põnevaks ja tasavägiseks ning iga eksimus võib maksma minna koha või suisa kaks - iga koht loeb ning kes soovib hooaja lõpus end poodiumilt leida, peab järgmisel tosinal kesknädala regatil meeled eriti teravatena hoidma.

13. KJK-Garmin kolmapäevaku parimad gruppide kaupa:

I grupp (5 jahti)


1. EST 400 Merion – Ain Pomerants
2. EST 478 Sylvia – Aare Kööp
3. EST 463 Olympic Online – Tiit Vihul 
 

II grupp (11 jahti)

1. EST 239 Fanatic – Ain Jalasto
2. EST 465 Jazz – Marten Loopere

3. EST 453 Red Hot – Jaanus Hannes
III grupp (7 jahti)

1. EST 324 Tessa – Alar Ivanson

2. EST 353 Enel – Toomas Soots

3. EST 672 Maori – Oleg Egipte

IV grupp (8 jahti)

1. EST 751 Minni – Andres Aavik
2. EST 242 Leila – Priit Põldmaa 

3. EST 95 Viru – Indrek Pikk
V grupp (9 jahti)

1. EST 18 Tuuli – Siim Ojaveer
2. EST 19 Ahti – Ott Kolk
3. EST 5 Greta – Mikk Köösel