Suuremate gruppide jahid purjetasid Merivälja muuli lähistelt Russalka toodrini, sealt ümber Kuulimuna poi ning nõnda kaks ringi ja finishisse. Väiksemate gruppide alused purjetasid ümber Pirita jõe suudmeala lähistele paigutatud vastutuule märgi ning starditähise ja keerasid lõpuks vöörid otse kodusadamale Pirital. Enamik jahte jõudis tervelt ning ühes tükis tagasi, kuid Gunillat olla stardis ebaviisakas hai hammustanud ning Salmel, mille meeskonnas võitlesid täna Kalev Jahtklubi kommodoor koos kaksikutest lapselastega, murdus poom. Õnneks jäid inimesed terveks ja asjad saab alati uued ning tänu soojale sügisilmale olid meremeestel kaldale jõudes seljad higistamisest märjad ja näod tavapäraselt meremõnude nautimisest naerul.

Esimeses grupis võitis täna taaskord Olympic perfektse meeskonnatöö tulemusel ja võrratu Tiit Vihuliga roolis - seesugune asjadekäik ei üllatanud küll enam kedagi, kuna kõneaune purjekas on end käesoleval hooajal väga korralikult liikuma saanud ning kogu meeskonna ühtset pingutamist on suisa rannas päevitajail olnud võimalik näha - viimase vindini timmitud musklid ei saa küll kellelgi märkamata jääda. Suveräänsetele liidritele järgnesid Ain Pomerantsi juhitud Merion X ning Forte, kus kapteniks on Tammo Otsasoo. Teise grupi kiireim oli Reval Cafe Eero Panga ja tema motiveeritud meeskonnaga, teiseks sõitis end pärnakate jaht Katariina II, kus rooli keerab Aivar Tuulberg ning kolmanda koha hõivas selle aasta viimasel kesknädala regatil My Car, kus kapteniks on Mati Sepp. Kolmandas grupis näitas täna kiireimat minekut ning erilist osavust Passione, kus kaptenisillal seisab ning meeskonda innustab Sven Heil, teisele kohale platseerusid Jazz'i pardal Risto Riim ja tema terane meeskond ning kolmanda poodiumikoha hõivas Brigitta-X Aleksandr Karboinovi juhtimisel. Neljandas grupis oli tänase mõnusa purjeilmaga parim Andres Aavik ja tema üksmeelne meeskond Minni pardal, teiseks seilasid end Blanca liikmed Jaan Tiidemanniga roolis ning kolmandale kohale platseerusid Juko liikmed Ilja Radiuhhini juhtimisel. Viiendas grupis võitis Folkboot Greta Mikk Kööseli juhtimisel, teiseks tuli Svea Hard Perkiga roolis ning kolmanda koha võitis Frida Andres Kõndi juhtimisel.

KJK lipuväljakul ootas purjetajaid kuum supp ja viimase viie kolmapäevaku parimaid ka medalid Garminilt ja kihisev mullijook Joogikullerilt. Rõõmsaid purjetajaid jagus hooaja viimast kolmapäevakut klubisse tähistama hulgaliselt. Selleks hooajaks on KJK-Garmin kolmapäevakud läbi saanud. Pika seeriavõistluse parimaid auhinnatakse Kalev Jahtklubi hooaja lõpupeol 30. novembril.

Laupäeval toimub KJK Hooaja Lõpuvõistlus, mis on ühtlasi ka Kalev Jahtklubi avamerepurjetamise karikasarja Seiko Cup viimane etapp. Hooaja ametlikku lõppu saab tähistama ka klubi lipu langetamine lipuväljakul pärast regatti. Seejärel tulebki paadid talvekorterisse pakkida ning uut kevadet ootama jääda.

20. KJK-Garmin kolmapäevaku parimad gruppide kaupa:


I grupp 


1. EST 463 Olympic – Tiit Vihul

2. EST 710 Merion X – Ain Pomerants

3. EST 475 Forte – Jaak Jõgi

II grupp

1. EST 703 Reval Cafe – Eero Pank

2. EST 646 Katariina II – Aivar Tuulberg

3. EST 535 My Car – Mati Sepp

III grupp

1. EST 462 Passione – Sven Heil

2. EST 465 Jazz – Risto Riim

3. EST Brigitta-X – Aleksandr Karboinov

IV grupp

1. EST 751 Minni – Andres Aavik

2. 
EST 73 Blanca – Jaan Tiidemann

3. EST 405 Juko – Ilja Radiuhhin

V grupp

1. EST 5 Greta – Mikk Köösel

2. EST 23 Svea – Hard Perk

3. EST 715 Frida – Andres Kõnd