1. mail avas ESS Kalev Jahtklubi ametlikult suvise purjetamishooaja. Pärast üldkoosolekut, kus kinnitati nii 2014.a majandusaasta aruanne kui ka kiideti heaks 2015.a eelarve, koguneti klubi lipuväljakule, et koos klubi lipu heiskamisega suvine purjetamishooaeg avatuks kuulutada.

Klubiliikmeid tervitas kommodoor Kalev Vapper ja lipuheiskamise au kuulus Kalev Jahtklubi Purjespordikooli noorpurjetajale, ühele parimatest 2014.a Optimist purjetajale Helen Paisile.

Tammepuude istutamisega klubihoone ette jätkati ammust traditsiooni jäädvustada ja tunnustada väärikaid klubiliikmete tegusid ja saavutusi. Seekord istutas tamme jääpurjetamise DN-klassi 1984.a maailmameister Tiit Haagma ning kahekordne maailmameister Jaak Jõgi, kelle meeskonnad Shiny (X-99) ja Forte (ORC) tõid maailmameistritiitlid klubisse vastavalt aastatel 2006 ja 2014.

Hiljuti klubiga liitunud uued liikmed said rinda klubi märgid. Koos staažikamate klubiliikmete ja purjetajatega tervitasid uue hooaja saabumist nii ESS Kalev Jahtklubi Purjespordikooli kui ka Rein Ottosoni Purjespordikooli noored purjetajad.

Pidulikule hooaja avamisele järgnes Kalev Jahtklubi avamerepurjetamise karikasarja Seiko Cup 2015.a sarja Avavõistlus.