Kuna tuuleprognoos näitas kergeid vaikimise märke ja õhtul ootas ees juunikuu parimate ning seekordsete etapivõitjate auhindamine, siis ei hakatud väga pikka rada purjetajaile ette andma ning nii said mõned regatilised juba tunniga jala kuivale maale tagasi. Distants kulges Pirita jõe suudmest paremal asunud stardiala ja Katariina Kai toodri vahel, finish võeti vastu keset jõge. Auhinnad olid välja pannud USS Security, A. Le Coq ja Joogikuller, lisaks ehib iga etapi paremate puhvetkappe alates sellest kevadest klaasikunstnik Agnes Torm'iga koostöös valminud eriline karikas - auhind, mille nimel tasub pingutada.

Kuigi ilm oli ilus ja tuul ei puhunud sugugi liiga valjult, juhtus paari jahiga siiski korralikke äpardusi. Esimene ebaõnnestuja oli jaht Premium, kes ei jõudnudki stardialale, kuna nende spinnaker lõpetas meeskonnaga igaveseks koostöö, rebenes ja väljus oma raamist. Esimese alusena jõudis finishisse Lust, kuid kahjuks polnud temagi saanud korralikult rada purjetada, kuna neile oli võistluse algusjärgus mast kaela sadanud. Millegipärast jättis sõidu pooleli ka Bossanova ja Merion libises üle lõpujoone vaid ühe purjega. Jinx lõhkus ära oma kontrasoodi ning pidi seetõttu sõidu katkestama ja kodusadamasse purjetama. 


8. USS Security - KJK kolmapäevaregatt


Ei tea, mis kotermann täna jahte kimbutas, kuid peaasi, et need pahad vaimud enne sellesuvist suursündmust laevadest nüüd välja said! Nimelt algab tuleva nädala lõpul 57. A. Le Coq Muhu Väina Regatt, kus koguneb lähiriikide purjetamisparemik ning kus nädala vältel selgitatakse välja parimad avamere purjetajad. Kindlasti lähevad Kalev Jahtklubi alused nimetatud regatile väga kõrgete kohtade eest võitlema.

Parimad gruppide kaupa:
I grupp
1. EST 711 Sugar 2 - Erki Melts
2. EST 703 Reval Café - Eero Pank
3. EST 478 Sylvia - Aare Kööp

II grupp
1. EST 465 Jazz - Tarmo End
2. EST 462 Elisa Passione ST - Sven Heil
3. EST 606 Brigitta X - Aleksandr Karboinov

III grupp 
1. EST 751 Minni - Andres Aavik
2. EST 405 Juko - Ilja Radiuhhin
3. EST 242 Leila - Priit Põldmaa

IV grupp
1. EST 715 Frida - Andres Kõnd
2. EST 692 Olivia - Vallo Kalvik
3. EST 23 Svea - Tõnis Piirsalu

Juunikuu parimad: 
ORC I: FORTE, MY CAR, SUGAR 2 
ORC II: JAZZ, ELISA PASSIONE ST, BOSSANOVA 
ORC III: MINNI 
LYS: OLIVIA, SVEA, FRIDA

8. USS Security - KJK kolmapäevaregatt

8. USS Security - KJK kolmapäevaregatt

8. USS Security - KJK kolmapäevaregatt

8. USS Security - KJK kolmapäevaregatt