Kõige tihedam oli stardisagin sel korral neljandas grupis, kus liinile asus 10 purjekat, esimeses grupis osales 9, teises 8 ning kolmandas grupis 5 jahti. Kuna ilmaennustus lubas, et tuul hakkab lõunasse keerama ning tugevnema, otsustas võistlusjuht seda silmas pidades ehitada distantsi nõnda, et kahe suurema grupi jahid saaksid kahel korral purjetada vastutuule-allatuule rada. Esmalt purjetati Miiduranna lähistelt Katariina kai poini, sealt suunduti Miiduranna toodrile, mille juurest liiguti Russalka juurde ning finisheeriti Pirita jõel. Väiksemad purjekad alustasid sõitu sarnaselt suurtele, kuid pöördusid Miiduranna juurest otse finishisse, et lõpetada võidusõit samaaegselt suurtega. Kuigi tuul ei teinud sajaprotsendiliselt seda, mida ennustati, olid tingimused võrdsed kõigile ning alati peab arvestama, et ilmataat armastab ka vahetevahel vingerpusse mängida. Kes on kavalam ja oskab paremini mere "vanaga" läbi saada, on lõpuks võidumees.

Esimeses grupis võitis jaht Forte Jaak Jõgiga roolis, teise grupi kiireim oli Brigitta X, kus kapteniks Aleksandr Karboinov. Kolmanda grupi parimana lõpetas Blanca Jaan Tiidemanni kindla käe all ning neljandas grupis kuulus võit Hard Perki juhitud Sveale. Kõik jahid lõpetasid võidusõidu tunni, pooleteisega ning said pärast merelt tulekut üheskoos Kalev Jahtklubi baaris koguneda, et plaksutada ja kaasa elada seekordse võidusõidu võitjaile. 

Tuleval korral toimub septembrikuu parimate meeskondade tunnustamine USS Security, A. Le Coq ning Joogikulleri auhindadega.

Parimad gruppide kaupa:
I grupp
1. EST 475 Forte - Jaak Jõgi
2. EST 633 Cherie - Ivar Aru
3. EST 711 Sugar2 - Erki Melts

II grupp
1. EST 606 Brigitta X - Aleksandr Karboinov
2. EST 379 Bossa Nova - Peeter Siniväli
3. EST 465 Jazz - Risto Riim

III grupp
1. EST 73 Blanca - Jaan Tiidemann
2. EST 405 Juko - Ilja Radiuhhin
3. EST 751 Minni - Andres Aavik

IV grupp
1. EST 23 Svea - Hard Perk
2. EST 5 Greta - Mikk Köösel
3. EST 30 Trine - Kaido Areda

Jaht Forte, Jaak Jõgi, Kalev Jahtklubi

Jaht Brigitta-X, Aleksandr Karboinov, Kalev Jahtklubi

Jaht Blanca, Jaan Tiidemann, Kalev Jahtklubi
Jaht Svea, Hard Perk, Kalev Jahtklubi