Läti etapi võitiski Viktoras Šeputa, teise koha saavutas Ranno Rumm (Nelja Energia, Surfshop.ee, Skone, Z-fins) ja kolmandale kohale tuli Madis Kallas (Nelja Energia, Skone).

"Võistluspäevad olid pikad ja saime palju starte. Kolmanda päeva lõpuks näitas GPS-kell kokku 200 võistluskilomeetrit. Tegin taktikaliselt ja tehniliselt palju õigeid otsuseid ja see tagas ka edu. Kui eelmisel etapil oli mul palju tehnilisi probleem, siis seekord sain sõita omale võimetekohast sõitu. Viktorase võitmiseks minul ainest ei olnud," kommenteeris Rumm.

Baltic Cup võistlussaja üldvõit ja kuldmedal läks samuti Šeputale. Eestlastest tuli üldarvestuses hõbemedalile Madis Kallas ja pronksmedalile Mindaugas Jonikas (Leedu).

"Läti etapp oli kahtlemata kõige põnevam kolmest. Kui esikoht kuulus selgelt Šeputale, siis heitlus teise ja kolmanda koha peale oli väga tasavägine kõigis kümnes sõidus. Tänasel hetkel oleme treeningkaaslase Rummiga hooaja kõrgvormis ja etapi võitis parem mees. Edukad eelnevad etapid tõid mulle kokkuvõttes Baltikumi hõbemedali," rääkis Kallas.