Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) on samas klassis hetkel 39. kohal. Esimese kahesaja hulka mahuvad 68. kohaga ka Harles Liiv (ESS Kalev Jahtklubi) ning 181. positsioonil olev Heiko Eesalu (KJK). Finnil hoiab esikohta mitmekordne Euroopa meister ning maailmameistrivõistluste pronksimees horvaat Ivan Kljakovic Gaspic.

Aasta tagasi oma karjääri ning ühtlasi ka Eesti naiste 470 klassi jaoks läbi aegade kõrgeimale, 10. kohale tõusnud õed Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) paiknevad hetkel 30. positsioonil.

Meeste arvestuses on Henri Tauts ja Marko Pomerants (KJK/MeriOn Sailing Team) 176ndad. Tabeli liidrid on naiste seas prantslannad Ingrid Petitjean ja Nadege Douroux ning meestest Mathew Belcher ja Malcolm Page.

Laser klassis on Eesti noormeeste Argo Vooremaa (KJK) ja Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) edetabelikohtadeks vastavalt 60 ja 64. Liider on mitmekordne maailmameister, austraallane Tom Slingsby.

Laser Radialil on Eesti naistest hetkel parimal positsioonil Anne-Mari Luik (ROPK), kel kohaks 144. Anna Pohlaku (TJK) asetuseks aga on 159. Esikohal troonib hollandlanna Marit Bouwmeester.

Kahemehepaadil 49er purjetavad Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (Noblessneri Jahtklubi) on hetkeseisuga 76. kohal. Edetabeli tipus paiknevad austerlased Nico Delle-Karth ja Nikolaus Resch.

Purjelauaklassis RS:X võistlev Ingrid Puusta (Noblessner) asetseb 73. kohal. Sama klassi meeste seas on Johannes Ahun 106. ning Kevin Jakobson (Noblessner) 161. positsioonil. Esimest asetust hoiab meestest Nimrod Mashich Iisraelist ning naistest Blanca Manchon Hispaaniast.

Open Match Race distsipliini maailma edetabelis on eestlastest tugevaim Mati Sepp, paiknedes 65. kohal. Liider on Ben Ainslie Suurbritanniast.

ISAF maailma edetabel järjestab purjetajad nende viimase kahe aasta võistlustulemuste põhjal. Punkte on võimalik saada ISAF Grade’i omavatel regattidel võisteldes.

Järgmine edetabelijärjestus avaldatakse 4. mail.