F18 klassis oli võistlemas kokku neli meeskonda, kellest otse kuldfinaali fliidisõitude seeria parimatena pääsesid vaid August Luure ja Erki Laur (NYCS). Hõbefinaalist pääses neile konkurentsi pakkuma Jüri Saarnaki ja Rasmus Tamre (NYCS) paatkond. Otsustavas sõidus näitasid end tugevamatena siiski Luure ja Laur. Regati kolmanda koha said Oleg Egipte ja Vitali Vladimirov (NYCS).

49er ja 49erFX klasside laupäevase võistluspäeva esikoha said väga tihedas kuldfinaalis Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (TJK) soomlaste Oscar Sileni ja Arthur Thermani ees. Kolmanda tulemuse tegi Soome naiskond Noora Ruskola ja Camilla Cedercreutz.

Skiffid, kellele Tallinn Race on Soome meistrivõistluste etapiks, võistlevad veidi erineva formaadi järgi. Kuldfinaalis on vastamisi lausa kuus tiimi, kellest viis on fliidisõitudest selgunud esiviisik ning viimasena lisandub hõbefinaali parim paatkond - täna Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepa (ROPK/TJK) näol, kes pidi kullasõidus leppima siiski 5. kohaga.

RS Feva ja 29er klassidele peeti maha neli fliidisõitu. RS Feva klassis tõusid juhtima Jasper Rufus Rytövaara ja Tobias Reiter (TJK), teisel kohal paiknevad Oskar Tiidemann ja Georg Ristal (ROPK) ning kolmas positsioon on Mattias Andres Sooniste ja Anvar Seppa (PJK) käes.

29er klassis ei ole liidripositsiooni käest andnud Soome noormehed Juho Kotiranta ja Akseli Keskinen, kuid meie poisid Juuso ja Henri Roihu (TJK) on võrdse punktiarvuga endiselt neil ülitihedalt kannul. Kolmandad on lätlased Emils Ukass ja Roberts Vancovics.

Tallinn Race purjeregatil osaleb kõigis klassides kokku ligi 80 sportlast Eestist, Lätist ja Soomest.

Regatti peetakse erinevalt tavalistest purjetamisvõistlustest rannale väga lähedal ning seetõttu on sõidud ka kuival maal lihtsalt jälgitavad. Tänavu on Lennusadamasse paigutatud ka pealtvaatajatele mõeldud tribüünid, kust saab regatti eriti mugavalt jälgida. Regati kulgu kommenteerivad Kalev Vapper ja Finni klassi purjetaja Lauri Väinsalu.

Tänavu juba kuuendat korda toimuvat purjeregatti korraldab Eesti Jahtklubide Liit koostöös Lennusadama ja Tallinna linnaga.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek ja Planestar.

49er klassi päeva parimad Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik